reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess z tego co pamiętam to ty dostalas leki chyba po punkcji a ja dopiero kroplowki i albuminy w szpitalu i to pewnie dlatego. Przeciwzakrzepowe brałam chyba do końca 12 tygodnia.

reklama
Tak piszecie o hiperce i sie zastanawiam czy ja nie miałam lub nie mam. Mam z jedzeniem tak samo, że jestem bardzo głodna, zjem troche i mnie brzuch boli z przejedzenia, słabo mi bardzo i mnie jajniki kłują. W zeszłym tyg na usg sprawdziła mi jajniki i mam jeszcze sporo pęcherzyków, ale miedzy punkcją a transferem nie miałam żadnych niepokojących objawów - dopiero po transferze. Jest to możliwe?

Kachna84 - przy pierwszej hiperce, to dostałam leki dopiero po jakim 1,5 tyg. Potem już zaraz po punkcji. Ale teraz, przy ostatniej, jechałam do kliniki, bo hiperka ciągle się pogarszala i dali mi kroplowke oraz przedłużyli leki.

No teraz to juz sama nie wiem. Mam nadzieje ze to od ciąży

Hello:biggrin2:
ciaza napedza hiperke,normalnie powinna po 3 tyg .sie uspokoic,jak nie jest sie w ciazy to trwa @@@@ u mnie to funkcjonuje. Niektore kobitki dluzej sie mecza.Ciezko powiedziec co ci jest bo nie masz zbadanego estradiolu ,a to jest glownym powodem przestymulowania.Moze byc faktycznie tak jak mowisz,ze twoj organizm reguje tak na ciaze.:biggrin2:

reklama
Do góry