reklama
annemarie
Fanka BB :)
Laseczki,a my sie przenosimy do Czech z naszymi dzialaniami,Wlasnie rozmawialam z Teplicami,miod malina mowia po niemiecku,z tym cudnym czeskim akcentem,juz ich kocham
A to nasza nowa klinika Pronatal Nord.
Mielismy dzialac wHolandii,a wyszlo znowu co innego ,samo zycie...
24magda09
HESS kochana jestem razem z Tobą szczęśliwa brak słów aby opisać te dzisiejsze emocje a co dopiero ty przezywasz kochana!!!
Czechy megaLaseczki,a my sie przenosimy do Czech z naszymi dzialaniami,Wlasnie rozmawialam z Teplicami,miod malina mowia po niemiecku,z tym cudnym czeskim akcentem,juz ich kocham
A to nasza nowa klinika Pronatal Nord.
Fusun
Hess i ja się przyłączam do gratulacji. Szok normalnie jak mi pozytywnie ciśnienie od wczoraj podnosisz. Cud nad cudy, takiego tu jeszcze nie było.
A PISowi to by się chyba jednak nie spodobało. Bo musieli by przyznać, że invitro leczy, że zachodzi się po nim w ciążę naturalnie:-)
A PISowi to by się chyba jednak nie spodobało. Bo musieli by przyznać, że invitro leczy, że zachodzi się po nim w ciążę naturalnie:-)
Hess i ja się przyłączam do gratulacji. Szok normalnie jak mi pozytywnie ciśnienie od wczoraj podnosisz. Cud nad cudy, takiego tu jeszcze nie było.
W sumie racja )) hihi
annemarie
Anika,
tutaj nie zdzialamy juz nic innego,a tam jest wszystko mozliwe,bedziemy podchodzic do calej pelnej procedury z PID i wszystkim innym co bedzie moglo wykazac w jakim faktycznym stanie sa moje komorki.Ze wzgledu na moja genetyke i Turner Syndrom.Potrzbuje takiego zakonczenia(jesli sie nie uda) zeby moc spokojnie zyc z wiedza ,ze zrobilam naprawde wszystko i temat zamknac.....i otworzyc nowy, skorzystamy z dawcy komorek z czystym sumieniem bede to dzieciatko jak moje kochala .
tutaj nie zdzialamy juz nic innego,a tam jest wszystko mozliwe,bedziemy podchodzic do calej pelnej procedury z PID i wszystkim innym co bedzie moglo wykazac w jakim faktycznym stanie sa moje komorki.Ze wzgledu na moja genetyke i Turner Syndrom.Potrzbuje takiego zakonczenia(jesli sie nie uda) zeby moc spokojnie zyc z wiedza ,ze zrobilam naprawde wszystko i temat zamknac.....i otworzyc nowy, skorzystamy z dawcy komorek z czystym sumieniem bede to dzieciatko jak moje kochala .
reklama
annemarie
W sumie racja )) hihi
Nooo,albo by powiedzieli ,ze in vitro nic nie pomoglo,a sama zaszla w ciaze z pomoca kosciola.
Podziel się: