reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej laski :-)
Dawno mnie tu nie było ale staram się czytać "prawie" na bieżąco.
Po tym niusie Hess nie mogłam już siedzieć cicho. Babo ale ja Ci gratuluje. Rozwaliłaś system dzisiaj!!!!
Emi widzę, że jeszcze kulanko ale już bez czopa więc w każdej chwili może być rozpakowanie :-)
Wszystkie nowe a raczej już zadomowione dziewczyny witam.
Ja czekam na @ i w 6-8dc mam wizytę i w tym samym crio jeżeli oczywiście wchłonął się pęcherzyk bo jak byłam w 20dc to jakbym miała spóźnioną owulkę i brałam ovitrelle i mam nadzieję, że pękł i crio będzie bez opóźnień.

reklama
Dziewczyny czy Kate tu zagląda? Bo chciałam zapytać o swoje zarodki żeby mi wytłumaczyła ale może któraś z Was jest obcykana :biggrin2:
Ostatnio przy transferze ze świeżych miałam podane dwa zarodki (porażka) w 3 dobie: 8 bl I i 9-16bl ocena 10 I - nawet nie wiem co to znaczy. Zostały mi 3 mrozaki: dwa z 3 doby 9-16 bl ocena 10 I i 9-16 bl ocena 10 I-II i jeden z 5 doby blastocysta 4BB

O ja pie...le (przepraszam) :szok::szok::szok:
Hess, czytam i lzy mi leca ze szczescia (to pewni przez te hormony po stymulacji:biggrin2::biggrin2::biggrin2:) Jak ja Ci tego momentu zyczylam,krecha jak BYK
czyli wszystko jest mozliwe...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Az sie chce zyc!!!!
Jestes chodzacym dowodem ,ze cuda sie zdazaja,zwlaszcza wtedy kiedy sie z nimi najmniej czlowiek liczy:biggrin2:

Anika,dbajcie o siebie i zaciskamy:-D
Emi,spadaj na porodowke,jutro 13 stycznia,bedziemy razem swieczki dmuchac:biggrin2:

Takie wiesci sa nam potrzebne,zadna nie bedzie sie smutac :)

reklama
Najki, U mnie jest wąskie ujście szyjki do macicy i trzeba różnych narzędzi (kulociag o zgrozo!!) Używać i różnych sond, bo komplikacje. No i boli :/

Do góry