reklama
annemarie
Fanka BB :)
teraz będę tutaj zaglądać co chwile , klikając "odśwież" żeby już zobaczyć wynik bety
ale nam zapewniłaś dzień pełen wrażeń chyba wszystkie się obudziłyśmy
ja bede z laptopem do kibla chodzila
najki
jeera 86 chińczyka?
Ale to już wszystko za Tobą! teraz już tylko relaks z kropkiem a jakiej klasy zarodek ?
bidulka kulociąg...znamy się z gnojkiem z HSG i się nie lubimyNajki, U mnie jest wąskie ujście szyjki do macicy i trzeba różnych narzędzi (kulociag o zgrozo!!) Używać i różnych sond, bo komplikacje. No i boli :/
Ale to już wszystko za Tobą! teraz już tylko relaks z kropkiem a jakiej klasy zarodek ?
reklama
fruitofhope
Hej dziewczyny
Hess ale wiadomości dostarczasz nam emocji
Dziewczyny s ja muszę sie usprawiedliwic i od razu przeprosić za brak kalendarza ale mam nowe miejsce pracy gdzie nie mam jyz dostępu do kompa ani tez czasu dlatego piszę tylko z telefonu bo na domowy komputer takze czekam :/ i wiecie jak sie wraca do poprzednich wątków na telefonie a nie chcialabym żeby przez moja ułomność kalendarz był zaniedbany dlatego potrzebuje waszej pomocy wkleje ostatni kslendarz który mam skopiowany w telefonie a wy poprostu napiszecie do niego uwagi i go uzupełnię co wy na to
Hess ale wiadomości dostarczasz nam emocji
Dziewczyny s ja muszę sie usprawiedliwic i od razu przeprosić za brak kalendarza ale mam nowe miejsce pracy gdzie nie mam jyz dostępu do kompa ani tez czasu dlatego piszę tylko z telefonu bo na domowy komputer takze czekam :/ i wiecie jak sie wraca do poprzednich wątków na telefonie a nie chcialabym żeby przez moja ułomność kalendarz był zaniedbany dlatego potrzebuje waszej pomocy wkleje ostatni kslendarz który mam skopiowany w telefonie a wy poprostu napiszecie do niego uwagi i go uzupełnię co wy na to
Podziel się: