reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jeera 86 chińczyka?:D

Najki, U mnie jest wąskie ujście szyjki do macicy i trzeba różnych narzędzi (kulociag o zgrozo!!) Używać i różnych sond, bo komplikacje. No i boli :/
bidulka :( kulociąg...znamy się z gnojkiem z HSG i się nie lubimy :no:
Ale to już wszystko za Tobą! teraz już tylko relaks z kropkiem :) a jakiej klasy zarodek ?

Kurde, a ja zaraz uciekam z pracy jadę na budowę, a później w domu nie mam neta, bo nie mam zasięgu, ale może jakoś się połączę. Tylko czy na pewno będzie wynik dzisiaj :)

reklama
Hej dziewczyny
Hess ale wiadomości dostarczasz nam emocji :)
Dziewczyny s ja muszę sie usprawiedliwic i od razu przeprosić za brak kalendarza ale mam nowe miejsce pracy gdzie nie mam jyz dostępu do kompa ani tez czasu dlatego piszę tylko z telefonu bo na domowy komputer takze czekam :/ i wiecie jak sie wraca do poprzednich wątków na telefonie a nie chcialabym żeby przez moja ułomność kalendarz był zaniedbany dlatego potrzebuje waszej pomocy wkleje ostatni kslendarz który mam skopiowany w telefonie a wy poprostu napiszecie do niego uwagi i go uzupełnię co wy na to

Do góry