reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
jeera 86 chińczyka?:D

Najki, U mnie jest wąskie ujście szyjki do macicy i trzeba różnych narzędzi (kulociag o zgrozo!!) Używać i różnych sond, bo komplikacje. No i boli :/
bidulka :( kulociąg...znamy się z gnojkiem z HSG i się nie lubimy :no:
Ale to już wszystko za Tobą! teraz już tylko relaks z kropkiem :) a jakiej klasy zarodek ?

Kurde, a ja zaraz uciekam z pracy jadę na budowę, a później w domu nie mam neta, bo nie mam zasięgu, ale może jakoś się połączę. Tylko czy na pewno będzie wynik dzisiaj :)

reklama
Hej dziewczyny
Hess ale wiadomości dostarczasz nam emocji :)
Dziewczyny s ja muszę sie usprawiedliwic i od razu przeprosić za brak kalendarza ale mam nowe miejsce pracy gdzie nie mam jyz dostępu do kompa ani tez czasu dlatego piszę tylko z telefonu bo na domowy komputer takze czekam :/ i wiecie jak sie wraca do poprzednich wątków na telefonie a nie chcialabym żeby przez moja ułomność kalendarz był zaniedbany dlatego potrzebuje waszej pomocy wkleje ostatni kslendarz który mam skopiowany w telefonie a wy poprostu napiszecie do niego uwagi i go uzupełnię co wy na to

Do góry