reklama
BetaBeta
Fanka BB :)
dziewczyny
dziekuje za modlitwy... na razie sie jakos trzymam. znalazlam mozliwosc zrobienia bety i moja w 13dpt jest 170... w srode powtarzam zeby zobaczyc czy rosnie prawidlowo.... modlcie sie nadal
Lolitka,
wszystko jest OK- beta jak należy, skąd pomysły że"czarno to wygląda"?? Trzymaj się dzielnie, tym razem musiało się udać!
Hejka dziewczyny! ja juz po wizycie..no i sa dwa pecherzyki ciązowe!!! Beta dzisiaj 23177!!!!! kolejna wizyta za tydzien i wtedy powinny juz byc serduszka :-) wszystko jest super..mam zmniejszone dawki leków..mam dalej zwolnienie na miesiac...
lolitka super betka..mocno za Ciebie zaciskam
iwka i jak tam u Ciebie?
lolitka super betka..mocno za Ciebie zaciskam
iwka i jak tam u Ciebie?
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
Asiiek gratuluję i trzymam kciuki za serduszka Z tego co pamiętam to musisz przekazać teraz komuś swój avatarek żeby dalej przenosił szczęście
Asiiek, ale beta!!! Ja z moim 3496 mogę się schować. U mnie widać w dole macicy 1 pęcherzyk 4mm, Twoje pewnie już dużo większe przy takiej becie? Dawki leków też mam pozmniejszane. Kolejne usg też masz 8.08??
tak, tez mam 8 ..hihi czyli znowu sie spotkamy :-) moje malenstwa maja 11,4 oraz 18,5 wiec to spore kolosy hihi
reklama
Podziel się: