reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

GizaS super wiedzieć, że u Ciebie wszystko pięknie się układa :) uściski dla Ciebie i Igorka :)
Dziękuję za pamięć i kciuki :tak:;-) ;)

Monia zaciskam &&& za kolejne podejście, za Kraków i nową szansę :* :blink:

kachna jak się czujecie? :)

Emi
...jesteś tu? :-> teraz będzie jak z kate :D pół dnia ciszy i od razu myśl, czy przypadkiem już na porodówkę nie gnasz :oo::biggrin2:

Dziewczyny które miały histeroskopię - pytanko czy coś u Was znaleźli? jak się usuwa zrosty? czy cykl po histero już podchodziłyście do crio?
Będę wdzięczna za info bo zbieram siły i wracam do walki ;)

Miłego weekendu :-)

reklama
Najki zrosty i polipy usuwali mi od razu przy histeroskopi. Czy bedziesz musiała zaczekać to pewnie bedzie zależało od ilości ja mialam sporo to musiało sie zagoic chyba 2 cykle musialam od czekać juz nie pamiętam dokładnie.

Najki ja miałam histero za każdym razem z laparoskopia akurat wewnątrz macicy u mnie było ok w reszcie encometrioza narobila bałaganu.
Trzymam kciuki za Ciebie. Musi się udać.

@zanneta Tak, jak Jeera przypomniała, na oczyszczenie genialna jest Ashwaganda. W sklepach zielarskich albo ze zdrową żywnością dostaniesz. Możesz też przez net. Jedna pastylka dziennie i trzeba odstawić dzień przed stymulacją lub przed I dniem cyklu, w którym masz mieć transfer. Jeśli jesteś ponad miesiąc przed kolejną próbą, możesz brać nawet dwie tabletki. Fantastycznie to oczyszcza z hormonów syntetycznych i dobrze robi na samopoczucie. A nawet bardzo dobrze, bo bezpośrednio działa na układ serotoninergiczny. Czyli antydepresant jak ta lala. I nie uzależnia... jakby co;)

Dziewczyny, będę po 15stym w PL i mam opakowanie Lutinusa na zbyciu. Jeśli któraś reflektuje, niech pisze na priv.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny które miały histeroskopię - pytanko czy coś u Was znaleźli? jak się usuwa zrosty? czy cykl po histero już podchodziłyście do crio?
Będę wdzięczna za info bo zbieram siły i wracam do walki ;)

Miłego weekendu :-)

ja miałam histero, u mnie nic nie znaleźli jeden cykl przerwy i pełna procedura ivf.

a luteina to nie tylko przed crio. ja przed transferem świeżaczków też brałam

GizaS dzięki za pamięć. Twoja historia mnie podbudowuje. Pozdrowionka dla Twojego Szczęścia.

Załączniki

• upload_2016-1-9_12-50-29.png
    upload_2016-1-9_12-50-29.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 79
  • upload_2016-1-9_12-50-29.png
    upload_2016-1-9_12-50-29.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 66
Magda oczywiście masz rację z tą luteina. Tylko na sztucznym cyklu przed crio to już konieczność. A przy naturalnych niektore dziewczby braly prg dopiero po transferze

reklama
Do góry