reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny, poradźcie...

mam wyniki i wszystkie ok. tylko różyczka
w klasie igg 258
w klasie igm 0,4

szperam w necie i wyczytałm, że to może oznaczać, że przebyłąm tę chorobę dawno, ale moze być konieczne powtón za trzy tygodnie i to na pewno opóźni transfer :/
To dobrze - masz przeciwciała ze szczepionki - to lepiej ! Bo nie grozi ci pierwotne zakażenie wirusem w ciazy :)

Cud się nie wydarzył
betahcg <0.100

To był mój ostatni mrozaczek...
Dziękuję Wam bardzo za serdeczne słowa, wsparcie i kciuki.
Znikam na jakiś czas. Na nową stymulację trzeba poczekać aż klinika zdobędzie środki a ja muszę się zająć rodziną.
Ściskam
Witaj kochana bardzo mi przykro z powodu bety i bliskiej Ci osoby. Wiem że żadne słowa nie są żadnym pocieszeniem ale jest mi bardzo smutno i wierzę że na pewno Ci się uda zostać jeszcze mamusią. Odpocznij kochana nabierzesz "nowych"sił do walki i zacznij wszystko od nowa. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki.

Aniko ja miałam przy toxo oba zero i to zle - lepiej jak sie ma przeciwciała od szczepionki albo od przejścia choroby i przez to musiałam toxo co 6 tygodni robic ... Bo zawsze zarażenie pierwotnym wirusem jest groźne w ciazy - kazda z nas powinnam byc szczepiona na różyczkę ::)

reklama
Emi, toxo mam obydwa ujemne :/
No to jak ja - czyli kochana od dzis szorujesz warzywa i owoce pozbywasz sie kotów z otoczenia i robic co 6/8 tygodni :)
Nawet jak lekarz nie zleci to zrob dla siebie bo to warto kontrolowac i spokojnie - ja nie złapałam :)
Nie wiem jak bo w dzieciństwie piłam wode z kałuży hahahaah no ale teraz planuje sie"zarazić" przez kolejna ciaza

Do góry