reklama
Dziewczyny, jestem tu nowa, miałam 3 podejście do in vitro, 2 porażki, wcześniej buszowałam po forach, nakręcałam się niepotrzebnie, tym razem odpuściłam. Dzisiaj jestem 14 dpt. Zrobiłam betę, wyszło 28,10. Wydaje mi się, że implantacja miała miejsce 9-11 dpt, bo w te dni miałam malutkie plamienia rano. Czy przy tym wyniku ciąża ma szansę się rozwinąć? Jutro mam wizytę u lekarza, pewnie dowiem się więcej, ale jestem strasznie podenerwowana..test z moczu wyszedł negatywnie
Z góry dziękuję za pomoc
pzdr
Z góry dziękuję za pomoc
pzdr
Gava - gratki, myślę, że na ten dpt beta dwu cyfrowa jest bardzo ładna. Choć ponoć przyrosty są najważniejsze. Najlepiej zrobić jeszcze ze dwa razy betę co 48 h. Test sikany to potrafi nie wyjść nawet przy becie 100, więc się tak nim nie przejmuj. Też zależy jakiej był czułości.
Najki - przykro mi, ale koniecznie daj znać jak beta jeszcze.
Ja niedawno dopiero do domu dotarlam ( bukan w klinice z moją hiperką) . Czuje się odrobinę lepiej. Jajniki mam nadal duże, wody w brzuchu dużo. Lekarz przedłużył mi Dostinex na 8 dni, dostałam też kroplowke z elektrolitami. I zastrzyk moczopędny, ale coś nie działa, HEHE. Aaa, a na te straszne mdłości i wymioty czopki.
Robili mi też morfologie, która wyszła średnio, ale przy hiperce ponoć tak jest.
Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.
Lekarz zdziwił się, że po skończeniu jednego z leków 5 dni temu nie mam jeszcze @. Bo powinnam dostać po 2-3 dniach, wtedy też hiperka by odeszła jak ręką odjął. No cóż, wg endo powinna za dzień dwa się pojawić..... Zobaczymy.
Najki - przykro mi, ale koniecznie daj znać jak beta jeszcze.
Ja niedawno dopiero do domu dotarlam ( bukan w klinice z moją hiperką) . Czuje się odrobinę lepiej. Jajniki mam nadal duże, wody w brzuchu dużo. Lekarz przedłużył mi Dostinex na 8 dni, dostałam też kroplowke z elektrolitami. I zastrzyk moczopędny, ale coś nie działa, HEHE. Aaa, a na te straszne mdłości i wymioty czopki.
Robili mi też morfologie, która wyszła średnio, ale przy hiperce ponoć tak jest.
Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.
Lekarz zdziwił się, że po skończeniu jednego z leków 5 dni temu nie mam jeszcze @. Bo powinnam dostać po 2-3 dniach, wtedy też hiperka by odeszła jak ręką odjął. No cóż, wg endo powinna za dzień dwa się pojawić..... Zobaczymy.
reklama
anika11
Fanka BB :)
dziewczyny, poradźcie...
mam wyniki i wszystkie ok. tylko różyczka
w klasie igg 258
w klasie igm 0,4
szperam w necie i wyczytałm, że to może oznaczać, że przebyłąm tę chorobę dawno, ale moze być konieczne powtón za trzy tygodnie i to na pewno opóźni transfer :/
mam wyniki i wszystkie ok. tylko różyczka
w klasie igg 258
w klasie igm 0,4
szperam w necie i wyczytałm, że to może oznaczać, że przebyłąm tę chorobę dawno, ale moze być konieczne powtón za trzy tygodnie i to na pewno opóźni transfer :/
Podziel się: