reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto jest w moim brzuszku? - przeczucia i zabobony

reklama
ja odkąd zaszłam w ciąże to mam przeczucie ze to chłopiec :)
Z wróżby (obrączka wisząca na nitce) wychodzi dziewczynka.
Prawie wszyscy w około też uważają ze to dziewucha...zobaczymy
Mam szanse sie dowiedzieć 7 stycznia a jak nie to dopiero na 3d w 20 tyg.
Szczerze to juz sie nie moge doczekac :)

Dziewczynka ponoc zabiera urode a chlopczyk daje. Ja z Niki kazdy mowil ze chlopak bo taka sliczna sie robie ladna cera i co kobitka. Teraz mam buzie cala w jakis plamach krostach ogolnie zbrzydlam heh i kazdy o dziewczynka i co chlopiec. Wiec ja mysle ,zr nie ma reguly. Wazne ,ze zdrowe :)

Dziewczynka ponoc zabiera urode a chlopczyk daje. Ja z Niki kazdy mowil ze chlopak bo taka sliczna sie robie ladna cera i co kobitka. Teraz mam buzie cala w jakis plamach krostach ogolnie zbrzydlam heh i kazdy o dziewczynka i co chlopiec. Wiec ja mysle ,zr nie ma reguly. Wazne ,ze zdrowe :)

dokładnie :)
ps. ja tez mam jakies plamki i krostki.

zazdroszcze tym, co juz wiedza:) tez juz bym chciala wiedziec...nie moge sie doczekac:) co prawda na usg w 13tc pani dr zasugerowala dziewczynke, ale to sie jeszcze okaze:) moze dowiem sie 17ego... najwazniejsze, zeby zdrowe bylo:)

Hmmm,
Napiszę tak, miałam przeczucie na dziewczynke :) cała moja dieta (słodkie i mandarynki itd.), wszystkie zabobony ( czyli soda, obrączka nad ręką, nad nadgarstkiem, literka v w oku, kalendarz chiński i podany tutaj przez którąś z dziewczyn) plus mój wygląd tez wskazywały dziewczynkę a ja sie dzisiaj dowiedziałam ze chłopak bedzie :)

reklama
No cóż, u nas od początku przeczucie na dziewczynkę, znajome wróżki wróżyły, że dziewczynka, kalendarz chiński zasuwał, że dziewczynka, a jest kto...? :) Chłopczyk :)

Także my już po USG wiemy :) Ogólnie to wszystko ok, tylko mnie kłuje wszystko i swędzi brzuch w njbardziej wypukłym miejscu :)

ED: Ale w sumie... jakoś tak chyba podświadomie mimo wszystko czułam, bo mówiłam o nim "on", a widzicie nawet kilka dni temu zmieniłam avatar na małego piłkarza... :)

Do góry