reklama
gizela79
Fanka BB :)
Kasiu dlaczego odeszłaś....? Nasze dzieci miały się poznać a my kawę wypić....Michaś się szykował na wyjazd do was....tak mi smutno i żle:-(,łzy same spływają....do końca moich dni będę o tobie pamiętać....Dziękuję ci za wszystko przede wszystkim za dobre słowo...,światełko dla ciebie(*)
R
rysia85
Gość
brak słów...
[*]
[*]
calineczka27
Fanka BB :)
To straszne :-(ogromne wyrazy wspólczucia dla rodziny
madziulina-bardzo zla
mama dwojki szkrabow
Najpierw Pati26 a teraz kolejna "wrzesniowka" Skrzat910... Kondolencje dla rodziny i znajomych Kasi... naprawde brak juz slow...
YouTube - ‪Dżem - Do kołyski (live)‬‏
YouTube - ‪Dżem - Do kołyski (live)‬‏
reklama
I ten napis w avatarku Skrzata " żyję dla nowego życia"..................................................................................................................................................................
Jestem z wrześniówek 2010 i z tego co pamiętam ona bardzo przezywala ciąze, ktora była wręcz dla niej zagrożeniem w sensie zdrowotnym, przedwczesny poród poprzez cc i pamietam jak zastanawiala sie nad imieniem dla córeczki... w koncu wybrała Aniela...jak aniołek....bardzo była dumna z wyboru imienia, a teraz sama tam poszła....... do Aniołow.....
Spoczywaj w spokoju koleżanko, mamo taka jak my......................Nie znałam jej a jednak łzy same sie cisna do oczu.....
Pokój jej duszy
Jestem z wrześniówek 2010 i z tego co pamiętam ona bardzo przezywala ciąze, ktora była wręcz dla niej zagrożeniem w sensie zdrowotnym, przedwczesny poród poprzez cc i pamietam jak zastanawiala sie nad imieniem dla córeczki... w koncu wybrała Aniela...jak aniołek....bardzo była dumna z wyboru imienia, a teraz sama tam poszła....... do Aniołow.....
Spoczywaj w spokoju koleżanko, mamo taka jak my......................Nie znałam jej a jednak łzy same sie cisna do oczu.....
Pokój jej duszy
Podziel się: