reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Księga kondolencyjna Kasi (Skrzat910) [*]

reklama
W daleką podróż zabrał Cię Bóg
Jedną nadzieję nam dając,
Że kiedyś przekroczą też Niebios próg,
Ci, którzy tutaj w bólu zostali...
Kasiu "dukanowo" poczeka.Do zobaczenia Kochana.
Najszczersze kondolencje dla rodziny.
Światełko dla Ciebie
[*]

Kasiu byłysmy dzis Ciebie pożegnać...

opiekuj sie Karolem i Anielką...

bedzie nam Ciebie brakowac :-(

do zobaczenia...
[*]

Ostatnia edycja:
Właśnie przeczytałam że zmarłaś ciarki mi przeszły po plecach, łzy w oczach i nie dowierzam. Zawsze pomagałaś zawsze dobre rady dawałaś uratowałaś brzuszek mojego Bartusia i za to Ci bardzo dziękuje. Poznałam Cię jako radosną kobietę i wspaniałą matkę Anielki byłam u Ciebie tylko chwilkę ale chciałam wlecieć jeszcze mam nadzieje że będziesz czekać tam na nas(w lepszym świecie gdzie nic nie boli) z kawusią i nie tylko

Smutno mi
[*]

Kondolencje dla rodziny.

"Anielski orszak niech twą duszę przyjmie,
Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba,
A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi,
Aż przed oblicze Boga Najwyższego."

Ostatnia edycja:
[*]

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą ... fragment wiersza ks Jana Twardowskiego nabiera mocy, gdy ktoś bliski odchodzi ...
Wczoraj ostatnie pożegnanie, dla nas tęsknota i smutek... czuwaj nad córeczką i mężem, spoczywaj w spokoju ...

nie ma dnia zebym o Tobie i Twoich bliskich nie myślała :((((((((((((((((((
wielki ból i żal.....duuuuzo sily dla męża i Anielki...
czemu tak sie stać musiało?

Wyrazy współczucia.
Nie mogę pojąć tej tragedii!Tragedia dla Rodziny,Męża,Rodziców.......Największa Tragedia dla Anielki!!!!Wierzę,ze Kasia będzie
czuwać nad Anielką.

Spoczywaj w spokoju!!!!!!

reklama
Do góry