reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

reklama
Co do imion to mam trzy typy dla dziewczynki - Wiktoria, Emilia, Lena a jak chłopiec będzie to na pewno Karol, ewentualnie Borys.

Co do imion to mam trzy typy dla dziewczynki - Wiktoria, Emilia, Lena .

wszystkie trzy mam w rodzinie :)
Wiktoria- wygadana i mimo że ma 12 lat uwielbia towarzystwo dorosłych
Emilia- grzeczna 5 latka
Lena- diabeł wcielony, jest wszedzie a ma zaledwie 2 latka:tak::-D

Zilla gdzieś już to czytałam ale nie na tej stronie

U nas narazie propozycja dla dziewczynki jest Kaja Helena, a dla chłopca podoba nam się Gniewko (Gniewosz) ale nie chcę, żeby się na nas gniewał :-D więc nie wiemy jeszcze.

My mamy w domku 4 letnią Sonię - buzia jej sie nie zamyka i nie usiedz 3 sek w miejscu :) z moim W. wybraliśmy imiona Sara i Igor a podobno ma być chłopczyk więc pewnie będzie Igor :)

Nie możemy z M. dojść do porozumienia a że płci jeszcze nie znamy to krakowskim targiem on wybiera dla chłopca a ja dla dziewczynki:) Więc póki co:p chłopiec będzie Hubert, dziewczynka - Marcelina lub Martynka:)

u nas postanowione będzie Nela:-D Ja chcę jeszcze drugie Magdalena ze względu sentymentalnych mąż kręci nosem ale chyba uda mi się go przekabacić:cool2:

reklama
A u mnie mąż już zaakceptował Franusia - nawet rodzinie mówi, że będzie Franciszek i wszyscy go chwalą, że to ładne nawiązanie do.... jego pradziadka (bo Mąż do tej pory nie wiedział, jak on miał na imię). No więc Ł. puchnie z dumy, że tak odważnie "podtrzymuje rodzinną tradycję";)

Do góry