reklama
trytytka wertuje dzis te imiona i bardzo mi sie spodobało Apolonia...wchodzę tu,żeby poczytac Wasze propozycje i prosze bardzo)Moja córka będzie miała na imię Apolonia, podoba mi się Antonina - tylko sporo teraz tych Toś mój mąż na początku przebąkiwał o Annie, sądząc po nicku Aleksandra odpada??
Masz racje Aleksandra i wszelie tego typu odmiany odpadaja))
Anastazja chyba tez polularne dosc sie zrobilo, tez mi sie podoba ale zdrobnienie Nasta juz mniej
Aniela- poczytałam o znaczeniu i strasznie miękka osobowosc, chociaz to my dzieci wychowujemy
Amanda jeszcze chodzi mi po glowie
Aurora, Aurelia))- mąż dzwiecznie wymawia ,,r", moze sie meczyc zatem)
trytytka
Fanka BB :)
Aleksp wszyscy nadają Pola (są dwie opcję Pola właśnie i Apolonia) ale dla mnie to takie nie pełne nadać jakby dziecku zdrobnienie mój mąż na początku sceptycznie bardzo podchodził, ale tak się przyzwyczaił że już innego imienia by nie przyjął
heledorka dziekujemy Ci bardzo, wzbudziło to niesmak i zal. Zal , ze takie milusie imie a niesmak,ze takie drastyczne znaczenie w słowniku med.Przekazałam mezowi,i tesciowej (dodam ze tesciowa mam super) no i mieli miny takie jak ja. Stwierdzilismy z mezem ze kiedys mała moze Nam cos zarzucic-wiec nie bedziemy małej narazali...... Co do Amelki to czytałam gdzieś (ale nie wiem czy to prawda) że imię to oznacza wrodzony brak kończyn. To i wielka popularność tego imienia by mnie zniechęciły. Brzmi jednak rzeczywiście bardzo ładnie. Oczywiście to tylko moje zdanie
Nastapila zmiana imienia...caly wieczor siedzielismy wertujac kazdy z osobna, sprawdzajac znaczenia itd niezla zabawa. no I WYBRALISMY...A NA KONIEC PRZYPOMNIAŁAM SOBIE ZE TO JEDNO Z PIERWSZYCH ktore 8 mies temu proponowałam )
tylko jak ciezko sie przestawic )) nawet wczoraj padl tekst ,,no dobrze to jak Amelka w koncu bedzie miala na imie?)
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Aleksp - Amelia, bardzo ładne imię Kojarzy mi się z francuskim filmie o takim tytule
Ja dalej nie wiem jak nazwę mojego Groszka:| Już mam milion imion w głowie i nie mogę się zdecydować czy w końcu Filip, Kuba, Maksymilian, Aleksander, Antoś czy jak :|
Ja dalej nie wiem jak nazwę mojego Groszka:| Już mam milion imion w głowie i nie mogę się zdecydować czy w końcu Filip, Kuba, Maksymilian, Aleksander, Antoś czy jak :|
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Szukałam teraz jakie jest znaczenie imienia Nina i trafiłam na fajną stronę:
Najpopularniejsze imiona dla chłopców i dziewczynek - Dzieci.pl
Najpopularniejsze imiona dla chłopców i dziewczynek - Dzieci.pl
Podziel się: