reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

Banankowa Tymoteusz inne imię niż Tymon, ale potwierdzam, że to zbóje, strasznie żywe, ale strasznie przytulaśne :tak:
A u Nas drugie imię ma Tymek po swoim dziadku, mieliśmy nie dawać, ale przed samym wejściem do Urzędu wpadliśmy na taki pomysł, a Nina będzie miała drugie imię po mojej babci.

reklama
Tymek, Piotruś i Krzyś fajne imiona:)
Moje chłopaki mają po dwa imiona:) choć na codzień to korzystamy z tego pierwszego. Starszy to Jan Mikołaj ( i imiona ma po moich dziadkach), a drugi będzie miał Mariusz Franciszek (po bracie i tacie mojego meżą). Mąż młodszemu chciał dać imie po swoim bracie, który był dla niego bardzo ważny, a skoro starszak ma dwa imiona to ja stwierdziłam że małemu drugie damy po teściu:)

Asinka z tego co pamiętam u Ciebie będzie Nina Marianna tak? Na początku listopada kuzynka męża urodziła córeczkę i właśnie też ma takie imiona:) super z niej dziewczynka:)

to mi wczoraj moj maz zapodał bakcyla...........,,kochanie a moze zmienimy imie skoro takie popularne".................i myslalam caly wieczor nad tym..........przejrzałam rankingi, poczytałam imiona....i tak juz sie przezwyczailam do tej Amelki ze szok, powstał rodzinny kasting z nagroda główna ( pyszne wino)....pomyslow wiele, ale Ci tez przyzwyczajeni do wybranego juz imienia.

Amelia, Anastazja, Melania, Klara, Aniela...

swoja droga w rankingu warszawskim ciekawe pomysly
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki

Ta Aleksp właśnie śmialiśmy się ostatnio z niektórych imion typu Guantanamera albo Tradycja. Tymon w ogólnej klasyfikacji 40.a Nina 30 albo 31, więc nie ma źle ;-)

reklama
Widzę, że sporo z nas ma nadal wątpliwości co do imienia :-) ciężko się zdecydować....mój mąż zawsze marzył o Amelce, ale teraz stwierdził, że to imię jest zbyt popularne więc sobie je darowaliśmy.

Aleskp mnie się podobają imiona na K i M... Klaudia, Kinga, Marta, Monika, Małgosia, Milenka ale to wiadomo....rzecz gustu :-)

Do góry