reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Księga gratulacyjna dla styczniowych mamuś!!! :)

FIFKA, gratulacje!!! Walczylas o kazdy dzien I masz juz swoja nagrode! Zdrowka dla Ciebie I Adrianka!!!! Az sie poplakalam ze wruszenia!

reklama
Dziś marcóweczki 2014 dowiedziałyśmy się o Waszym "styczniowym" pierwszym szczęściu :happy: Gratulacje dla mamy która urodziła (dla Fofki z tego co widziałam). Pozdrawiam, wszystkiego dobrego!!!:happy:

Fifeczko Kochanie wszystkego naj naj naj dla Ciebie i Adrianka. Masz już swe wyczekane szczęście przy sobie. Tak ogromnie się cieszę, nawet nie sądziłam że będę tak to przeżywać. Wracajcie szczęśliwie do domku i zdrówka, zdrówka raz jeszcze. Jesteś bardzo dzielna. Tak trzymać!!!!!

Fifi ogromne gratulacje!!!!!! Czułam od paru dni, ze za chwile będzie pierwsze styczniowe Bobo i jest!!!! Jestem z Ciebie przeogromnie dumna i chyba kazda z nas bardzo to przeżywa! Całuski dla CIebie i Adrianka!!! Adrianku HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!

reklama
Do góry