Słuchajcie, a co myślicie o ebookach? W sumie większość osób woli jednak papierowe wersje książek, ale wydaje mi się, że ebooki mogą się przydać np. w podróży. Zamiast kilku grubych tomisk, bierze się ze sobą laptopa, zgrywa się na niego ebooki i czyta się podczas podróży - wydaje mi się, że to wygodne. Pytam, bo znalazłam bardzo fajne wydawnictwo, które ma naprawdę niezłą literaturę i sprzedają wersje elektroniczne, mam na myśli goneta.net Fajne kryminały i coś dla dzieci się znajdzie - wydaje mi się, że to wygoda.
reklama
Witam,
Książki, które dla mnie są warte przeczytania to : Kamienie na Szaniec Baczyńskiego oraz Weronika postanawia umrzeć. Przeczytałam je juz kilka razy i za każdym razem mnie wciągają Zapraszam na stronę tani-antykwariat.pl gdzie można spotkać inne równie ciekawe książki. Mają całkiem niezły wybór i ceny są też niczego sobie Stanowczo polecam
Książki, które dla mnie są warte przeczytania to : Kamienie na Szaniec Baczyńskiego oraz Weronika postanawia umrzeć. Przeczytałam je juz kilka razy i za każdym razem mnie wciągają Zapraszam na stronę tani-antykwariat.pl gdzie można spotkać inne równie ciekawe książki. Mają całkiem niezły wybór i ceny są też niczego sobie Stanowczo polecam
Ostatnio się pojawiła książka Emocje A-Z. Jak je rozpoznać, zrozumieć, oswoić. Właściwie jeśli chodzi o wszelkie psychologiczne poradniki to staram się być na bieżąco z tytułami jakie się pojawiają i w tym roku właśnie ten tytuł rzucił mi się w oczy i w mojej ocenie faktycznie warto po niego sięgnąć. Podejmowany temat bardzo trudny, aczkolwiek również bardzo ważny, bo dopiero jak człowiek poskromi emocje to będzie mu łatwiej funkcjonować w otoczeniu
Podziel się: