reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książki, które warto przeczytać ...

eaSy .... tak ja tez z przyjemnoscia czytałam Autobiografię...a zapalniczke rowniez mecze...hehehe...ciekawi mnie kto go kromnął oj ciekawi...ale na koniec nie zajrze...:rofl2:....i jeszcze pamietam "Wszystko czerwone"...te pierwsza przeczytałam i chyba mam sentyment zwłaszcza do duńskiego policjanta/detektywa (nie pamietam juz), który prowadził tam sprawe zabójstwa i mówił łamaną staropolską polszczyzną...:rofl2: musze to przeczytac znowu

reklama
heja...no ksiazka juz skonczona ... ponad tydzien temu ... nietety zakonczenia nigdy nie były mocna stroną Chmielewskiej ale i tak ją kocham

a tak z innej bajki...polecam wam "Zwierciadło"... miesiecznik ... czytam od deski do deski ... odnajduje tam siebie i sredecznie polecam !!!!

PS ... chyba watek stworzyłam sama dla siebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hogata, nie uwierzysz, ale ja dopiero wczoraj skończyłam "Zapalniczkę" :rofl2:
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że po drodze byłam na wakacjach i kupiliśmy z mężem jedną książkę do wspołnego czytania, więc Chmielewskiej nie brałam.
Teraz będę kończyć tą wakacyjną czyli "Widma w mieście Breslau".

No i wczoraj zapisałam się do Klubu Świat Książki.
Na początek zamówiłam Pilcha "Moje pierwsze samobójstwo" i Kapuścińskiego.

a tak z innej bajki...polecam wam "Zwierciadło"... miesiecznik ... czytam od deski do deski ... odnajduje tam siebie i sredecznie polecam !!!!

ja też :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
trochę wsz podczytuję :zawstydzona/y: i od siebie polecam "Klub Dantego" Matthew Pearla i "Życie na trzy psy" Abigail Thomas
widzę, ze czytacie P. Coelho - czy któraś z was dotarła juz do najnowszej ksiażki "Życie"? jestem ciekawa, czy warto kupować/szukać w bibliotece ;-)

widzę, ze czytacie P. Coelho - czy któraś z was dotarła juz do najnowszej ksiażki "Życie"? jestem ciekawa, czy warto kupować/szukać w bibliotece ;-)
Jest nowa książka :baffled: rety, gdzieś mi to umknęło. Nie słyszałam. Ostatnio czytałam "Czarownica z Portobello". Muszę wdepnąć do księgarni. Jak będzie to z całą pewnością zakupię, przeczytam i zdam relację.

Pozdrawiam.

Sawa ta ksiazka jest w Swiecie ksiazki jesli jestes klubwiczem a jesli nie to napewno bedzie w ksiegarnii klubu

Milka muszę do księgarni się wybrać, bo nie jestem klubowiczem Świata Książki :no: ja to tak lubię iść pooglądać, powdychać księgarniany zapach ;-):tak::-D a nie tam książka do domu ;-)jakaś staroświecka jestem :tak::tak::tak:

Milka muszę do księgarni się wybrać, bo nie jestem klubowiczem Świata Książki :no: ja to tak lubię iść pooglądać, powdychać księgarniany zapach ;-):tak::-D a nie tam książka do domu ;-)jakaś staroświecka jestem :tak::tak::tak:

hihiihii ja też :tak:
ale zrobiłam juz wywiad i okzauje sie, ze to "Życie" to wybór cytatów z wszystkich powieści P.Coelho. Czyli - super na prezent i dla wielkiego miłosnika jego twórczości :-)

reklama
sewa, w Poznaniu np. jest też księgarnia Świata Książki, więc zapach też mogę powdychać ;) Ale fakt że mają bardzo słabo rozbudowaną sieć :baffled:

U mnie na tapecie "Pociąg do życia wiecznego" Pilcha - zbiór jego felietonów.

Do góry