reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
Edzia jest juz po....fajnie sie czytało, nie mogłam przestać :-)
hogata
czerwcowe mamy 2005
Polecam gorąco...koniecznie musicie tutaj zajrzeć... : Portfolio - Renata Putzlacher
justyna-mainz
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja polecam ,,Biala Masajke" Corinne Hofmann, ,,Dziecko dzungli" Sabine Kueger, ,,Fride" Barbara Mujica, ponadto czytuje Arturo Perez-Reverte, Coelho, Browna. Teraz dorwalam ksiazki Marka Krajewskiego (Smierc w Breslau, Festung Breslau,Widma w miescie Breslau i Koniec swiata w Breslau), narazie leza na polce, ale kto wie moze dzisiaj zaczne walczyc... czeka na mnie jeszcze pare pozycji- Filary ziemi, W dzungli zycia Pawlikowskiej, ogole to duzo czytamy z mezem i jest sporo fajnych ksiazek. Musze jeszcze sprobowac Grochole...
Pozdrawiam czytajce mamuski ! :-)
Pozdrawiam czytajce mamuski ! :-)
sewa
mamuśka ;-)
Ja polecam Paulo Coelho
-Jedenaście minut
-Piąta góra
-Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam...
-Weronika postanawia umrzeć
-Demon i panna
-Pielgrzym
-Alchemik od tej książki zaczęła się moja przygoda z tym pisarzem. Polecam wszystkie. Warto!
-Jedenaście minut
-Piąta góra
-Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam...
-Weronika postanawia umrzeć
-Demon i panna
-Pielgrzym
-Alchemik od tej książki zaczęła się moja przygoda z tym pisarzem. Polecam wszystkie. Warto!
sewa
mamuśka ;-)
Milka26 czytałam Zahair. Nie wiem czemu o niej zapomniałam????? Nie potrafię napisać która z tych książek najbardziej mi się podobała. Wszystkie wywarły na mnie takie wrażenie, że czytając je przenosiłam się w inny wymiar...... autentycznie. Gość swoim pisaniem mnie zaczarował;-) ;-) ;-) ;-) Tak samo mam z Whartonem. Uwielbiam czytać jego książki.
reklama
Podziel się: