reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książki, e-booki, poradniki.

Witam serdecznie:-)
Nie jestem pewna czy w dobrym dziale pisze...
Intersuje mnie zakup ksoazek Pawla Zawitkowskiego. Czy ktoras z mam takie posiada?
Syn zaraz skonczy 16 miesiecy, Teoretycznie pierwsza ksiazka jest do 18 miesiaca.
Zastanawiam sie czy w pierwszej czesci jest cos co jeszcze warto wykorzystac? Czy moze kupic juz tylko 2 i 3 czesc.
No i jesli juz jestem przy temacie, to czy napewno warto, czy moze przereklamowane??

reklama
Mam pierwszą książkę i powiem Ci szczerze że czytałam ją i oglądałam filmy jak Ala miała 3 miesiace i własciwie dzięki niej zdobyłam 2 rzeczy:
- doła, ze nie jestem w stanie tak odkładać dziecka
- sposoby na ubieranie dziecka przez przewracanie na boczki

Doła nie polecam :), przewracanie na boczki już ci nie potrzebne. Moim zdaniem te ksiażki niestety to głównie reklama różnych produktów. Wydaje mi się, że nie warto.. Filmy Zawitkowskiegi są na youtube.

ja 1 część kupiłam będąc jeszcze w ciąży, przeczytałam, film obejrzałam
przydało mi się z tego ciut rzeczy ale ogólnie można to znaleźć na necie :)
można kupić ale nie jest t zakup niezbędny

Witam,
Poszukuje jak wyżej e-booka Margot Sunderland p.t. " Mądrzy rodzice"
pozdrawiam serdecznie

Też mam w pdf, gdyby ktoś jeszcze potrzebował. Mogę udostępnić.

Mam z tym mały problem, plik jest za duży do wysłania i nie da rady wysłać przez email, a jak go dzielę to traci na wartości i nie jest już tą samą książką.

Coś wymyślę :)

Wchodzisz na tą stronę i czekasz 10 sekund, zegar odlicza to po lewej stronie, następnie zapisujesz.
Życzę miłej lektury

http://uploading.com/b8b687b7/madrzy_rodzice-pdf

Jeśli możesz w ramach odwdzięczenia się to skomentuj mój nowy artykuł na temat dzieci

http://www.najlepszyczas.pl/prawidlowy-rozwoj-dziecka/

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry