reklama
ostatnie zakupy:
- książeczka z magnesami (zwierzęta w domu)
- Kolorowe liczenie - Cichy Ludwik za 25,99 zł | Książki empik.com ja kupiłam za 10zł:-) większy format, Emi bardzo się podoba
wyciągnęłam: Wielki kłebek wełny - nie zauważyłam wcześniej, że tam jest kotek nie muszę pisać, że Emi zachwycona
- książeczka z magnesami (zwierzęta w domu)
- Kolorowe liczenie - Cichy Ludwik za 25,99 zł | Książki empik.com ja kupiłam za 10zł:-) większy format, Emi bardzo się podoba
wyciągnęłam: Wielki kłebek wełny - nie zauważyłam wcześniej, że tam jest kotek nie muszę pisać, że Emi zachwycona
Aestima
Fanka BB :)
traschka
Mama Marysi
Marysia chyba jest znudzona swoimi książeczkami:-( teraz już sięga tylko po basnie i Kajtusia - coś co ma dłuższą i konrketną fabułę. Zaskoczyła mnie, bo dziś wyszło, że ona doskonale wie, co się dzieje w czytanych bajkach na dobranoc. nigdy jej ich nie opowiadałam, tylko czytamy a ona doskonale wie co się dzieje w każdej z nich. muszę więc kupić jakieś nowe książki. może ta Martynka...
kasiawilde
a ja chyba przeszperam dom od samej piwnicy i sprzedam co tylko mogę, bo też potrzebujemy coś do czytania...
'Elmera i Różę' czytamy codziennie, Kubi ją uwielbia! wielką księgę przygód też... poza tym w kółko Bobo, Wombat, Albert, Mały Miś, Filomena czasem, ale jej minusem jest u nas mały format... a że u nas przed spaniem, 2xdziennie czytamy 3-4 książeczki to szczerze mam ich dość...
jak wykopię jakąś kasę to koniecznie dokupię resztę Elmera, a do oglądania chcę Misia Bodo w straży pożarnej i w przedszkolu...
co jeszcze ciekawego proponujecie do poczytania?nasze wymagania: duży format, jakaś akcja, nie baśnie, nie wierszem...
a poza tym widziałyście zakamarkowe nowości? ehhh... marzy mi się 'a dlaczego?' i 'Wymyśl coś"
Trasiu a może Marysia polubiłaby Emera?
'Elmera i Różę' czytamy codziennie, Kubi ją uwielbia! wielką księgę przygód też... poza tym w kółko Bobo, Wombat, Albert, Mały Miś, Filomena czasem, ale jej minusem jest u nas mały format... a że u nas przed spaniem, 2xdziennie czytamy 3-4 książeczki to szczerze mam ich dość...
jak wykopię jakąś kasę to koniecznie dokupię resztę Elmera, a do oglądania chcę Misia Bodo w straży pożarnej i w przedszkolu...
co jeszcze ciekawego proponujecie do poczytania?nasze wymagania: duży format, jakaś akcja, nie baśnie, nie wierszem...
a poza tym widziałyście zakamarkowe nowości? ehhh... marzy mi się 'a dlaczego?' i 'Wymyśl coś"
Trasiu a może Marysia polubiłaby Emera?
Aestima
Kasia, nie iwem czy to dla Kubiego wystarczający format, ale Miesio b. lubi
Mela na rowerze (druk) - Eva Eriksson - Merlin.pl
tam masz zakładkiPrzejrzyj zdjęcia:1,2,3 - możesz podejrzeć zawartość
Mela na rowerze (druk) - Eva Eriksson - Merlin.pl
tam masz zakładkiPrzejrzyj zdjęcia:1,2,3 - możesz podejrzeć zawartość
Aestima
Kasiu, a czy Ela za mała? Piłka Eli (druk) - Catarina Kruusval - Merlin.pl
No i duży forma to np Nusia i baranie łby (druk) - Pija Lindenbaum - Merlin.pl
i Miesiowi siępodoba, ale ja czym prędzej odniosłam do biblio, bo jest obrzydliwa... Ludzie w tej książce, zwłaszcza faceci to obleśniaki a tytułowe owce są jakieś dziwne, wysuszone i odżywiają się zużytymi plastrami scena kiedy nusia pozbawia je futra też jak dla mnie niesmaczna. Było mi niedobrze jak to czytałam... w dodatku nusia jest neurotyczna, przez całe zagraniczne wakacje nie chce wejść do wody, leży na leżaku i chce już wracać do domu a świat ludzi jest dla niej chyba dziwny i niezrozumiały...
No i duży forma to np Nusia i baranie łby (druk) - Pija Lindenbaum - Merlin.pl
i Miesiowi siępodoba, ale ja czym prędzej odniosłam do biblio, bo jest obrzydliwa... Ludzie w tej książce, zwłaszcza faceci to obleśniaki a tytułowe owce są jakieś dziwne, wysuszone i odżywiają się zużytymi plastrami scena kiedy nusia pozbawia je futra też jak dla mnie niesmaczna. Było mi niedobrze jak to czytałam... w dodatku nusia jest neurotyczna, przez całe zagraniczne wakacje nie chce wejść do wody, leży na leżaku i chce już wracać do domu a świat ludzi jest dla niej chyba dziwny i niezrozumiały...
Aestima
Mama (druk) - Przemysław Wechterowicz - Merlin.pl
ciekawe czy to fajne
no i po ostatniej wizycie w empiku jestem totalnie zakochana i zdecydowana na zakup:
Mapy. Obrazkowa podróż po lądach, morzach i kulturach świata (druk) - Aleksandra MizielińskaDaniel Mizieliński - Merlin.pl
Maki w Giverny: Mapy Mizielińskich - książka, która zachwyci Franka!
ciekawe czy to fajne
no i po ostatniej wizycie w empiku jestem totalnie zakochana i zdecydowana na zakup:
Mapy. Obrazkowa podróż po lądach, morzach i kulturach świata (druk) - Aleksandra MizielińskaDaniel Mizieliński - Merlin.pl
Maki w Giverny: Mapy Mizielińskich - książka, która zachwyci Franka!
reklama
kasiawilde
dzięki Aestima! Mela i Ela mi się strasznie podobają tylko obawiam się, że jak na czytanie przed spaniem to zbyt mało tekstu, 5 minut i będzie po książeczce :-( takie książeczki to czytamy w ciągu dnia... te przed spaniem to już właśnie musi być coś w stylu Elmera, duży format, ilustracje na całą stronę i wtedy spokojnie wysłu****e tekstu... a co do Nusi to jak widziałam ją w necie to wiedziałam, że kiedyś będzie nasza... a ostatnio miałam okazję obejrzeć ją dokładnie w księgarni i zdecydowanie się z Tobą zgadzam!