reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
Dziewczyny, przez Was Mieszko dostał Elmera!:-D
Bo wyciągałam, żeby sprawdzić czy dobrze Madioolce powiedziałam, że w księdze jest wilbur i zagubiony miś i chyba wrzuciłam byle jak do szafy, bo jak wyciągałam kurtkę to wypadła i Miesio od razu ją dorwał, schowałam do szafy, ale stał i skandował " soń! soń soń!"- nie było wyjścia, musiałam mu dać!:-D Pierwsze czytanie, a w zasadzie oglądanie za nami:-)

trasiu no pewnie! jakbym miała wysyłać takie, po które musiałabyś wysyłać Marcina na pocztę? :-D

Aestima upsss... na drugie urodziny będziesz musiała kupić jakąś inną książeczkę :) i jak się spodobał?

mamoM a do Ciebie Elmer już dotarł? Matiemu się podoba?

Kusicie tym elmerem :elvis::rofl2:
Dałam Matiemu ostatnio Bobo i teraz tylko chodzi o woła "mama Baboooooo" :-) bardzo mu przypadło do gustu :tak:i już mnie wyprzedza w opowiadaniu ;-)
dziś wyciągnełam "Miasteczko Mamoko" śledziliśmy dwie postacie - jak na pierwszy raz super - Mati bardzoo zainteresowany :-) książeczka na długo na pewno - choć niełatwa dla takiego malucha

kasiawilde dzis dostaąłm Elmera, mi sie bardzo podoba i chce kolejne czesci
Mati przejrzał kilka kartek, przeczytałam mu kawałek ale kaza,ł odłożyc ksiazeczke i pognał do klocków, ale u niego to prawie kazda ksiazeczka musi odlezec a po jakims czasie po nia sięga dopiero
dziś przed kapiela sam przegladał Bobo i to dłuzszy czas :-)

a mnie Mamoko jakos nie przekonuje i nie urzeka :sorry2:

reklama
moja lista na przyszłość - na razie ;-)
LISTA KSIĄŻEK – MATEUSZ

1. Jak Tata pokazał mi wszechświat – E. Eriksson – wyd. Zakamarki
  2. Ulica czereśniowa – wszystkie 4 - Rotraut Susanne Berner – wyd. Dwie siostry
  3. Mam oko na litery - Aleksandra i Daniel Mizielińscy – wyd. Dwie siostry
  4. Mam oko na liczby
  5. Dawno temu w Mamoko
  6. Mamoko 3000
  7. Jak mama została Indianką - Ulf Stark – wyd. Zakamarki
  8. Jak tata się z nami bawił – Ulf Stark – wyd. Zakamarki
  9. Superdziadek – I. Landau
  10. Ja nie chcę iść spać – A. Lindgren - wyd. zakamarki
  11. Gotujemy. Najprostrze przepisy kulinarne dla dzieci – A. Wheatley
  12. Jest tam kto? – A. Tidholm – zakamarki
  13. Gdzie idziemy? - A. Tidholm – zakamarki
  14. O zimie – Naslund – zakamarki