reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

ja dzis dostałąm Elmera i po szybkim przejrzeniu, jestm zauroczona i chce kolejne części :zawstydzona/y:

Aestima a mozesz wypisac jeszcze raz jakie opowiadania sa w wielkiej ksiedze przygód?
Ty ja masz?

reklama
Ja też nie cierpię obrazków dla maluchów, mamy dzień malucha i wywiozłam Miesiowi do babci:-p Ale jakąś sympatią wielką do niej nie pałał, to nie jest poszkodowany. No i prababcia czasem z nim to ogląda...:-)

MAmo M, pisałąm ze dwa posty temu: e i tęcza, e i dziadek ( bodajże dziadek eldo? nie wiem bo nasza jeszcze czeka w szafie, Miesio jeszcze nie dostał), e. i wilbur i e. i zaginiony miś

haha, no tak:-D ( jak mnie Trasia nie zbanuje za powielanie treści, bo już chyba z 4 raz wymieniałam opowiadania z w.k.p.e.;-):tak:) A serio, to ciągle zapominam i przy każdym pytaniu lecę do szafy i wygrzebuję ( co nie jest łatwe, bo zagrzebana jest ta księga na samym dnie) i czytam spis treści żeby się upewnić, w zasadzie prościej byłoby mi wyszukać tą inf w necie:-D

ja wczoraj zamówiłam w końcu też Elmera (i inne ;) i więcej książek nie kupuje! (ponownie zwracam się do trasi o jakiś cudowny sposób na zablokowanie dla mnie tego wątku!)

Zołzik Reksia to ja Wam kiedyś polecałam nawet :) Kubi dalej lubi, ale już mu się chyba znudził! co do obrazków dla maluchów to akurat 'to niebezpieczne' jeszcze nie dla mojego malucha, ale mamy tez inne z tej serii i niektóre Kubi uwielbia!

reklama
Aestima na żywo nie widziałam, ale w necie mnie zainteresowały (i jeszcze 'na okrągły rok' czy jakoś tak) i ogólnie wydają mi się bardzo pozytywne i mają dobre opinie... ehhh zdecydowanie chciałabym wszystkie Zakamarki! i 'Dwie siostry' też!

Do góry