reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
mamoM zaczęło się od tego, że muszę te 'utulanki'... mój małż zaakceptował wielką księgę przygód Emera bo on czyta małemu wieczorem i ma dość 'Elmera i Róży', no a potem Wy pokazałyście mi Filemonę... i Wombata dorzuciłam jednego, bo małemu się spodobały a to tylko 5zl... no i poważnie idę liczyć te drobne, mój P na szczęście nie ma przegródki na monety w portfelu, więc u niego 5-złotówki to też drobne :-D

kati to może i dobrze, że nic super extra fajnego i nowego mi nie podrzucisz! ja pocieszam się, że moja siostra też coś chce więc za przesyłkę zapłacę połowę :-D

kati te pierwsze pozycje to małe formaty, więc nawet nie wnikam :p a ten album może być ciekawy, ale pewnie za kilka lat... a Ty w końcu wybrałaś jakąś aukcję WOSP?

Andariel, już chyba się kiedyś zgadałyśmy nt tych kartek:tak: MOże one były modne w naszym regionie??:-D Choć nie kojarzę by ktoś z moich znajomych je miał, ja odziedziczyłam po mamie i cioci, do dziś niektóre są wklejone wewnątrz szafki u babci:tak:

kasia obserwuje kilka aukcji ale czas to 3 dni - więc spoko coś zakupię :tak: a mojemu M. powiedziałm, ze na dzieciaki trzeba bo to WOŚP :-D
Aestima ja bym sie nie odważyła wejść :-Dna pewno by mnie coś skusiło ;-)

reklama
Do góry