reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krzywa cukrowa

reklama
ja tez robilam krzywa, mi ginek polecil wcisnac pol cytryny, wyniku nie zmieni a smak owszem:) ale ups, zapomnialam odebrac dzis wyniki, to przez ta skleroze w ciazy jakos mi sie poglebila:)

wiecie co?? ja dostałam dziś skierowanie na krzywą... i wytyczne:
mam kupić glukozę, rozpuścic ją w szklance wody i wypić (moge być godzinę po śniadaniu) i za godzinę stawić się na pobraniu krwi

A mój ginek dał mi skierowanko na 1 dniowy pobyt do szpitala na glukozę i przy okazji pooglądamy sobie Małego na USG.Pozdrawiam.Agula P

reklama
A ja dzisiaj byłam na tym badaniu. No i okazało się,że nie tak diabeł straszny. Bardziej mnie wystraszyły opowieści wszystkich jaka ta glukoza jest niedobra niż było w rzeczywistości. Tak więc, kto jeszcze nie był, nie ma się czego obawiać. Zasłodzenie Wam nie grozi :laugh:

Do góry