reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krzywa cukrowa

reklama
ja siębędę męczyć w poniedziałek, aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę. i jeszcze dobrowolnie pod przymusem dwa razy krewę oddać.

Kasia, byłam dziś 2x w aptece i glukozy nadal nie kupiłam! :) najpierw nie było światła w mieście, potem babeczki miały awarię komputerów :D wcale nie byłam zła ;)
muszę w końcu zebrać siły na to badanie brrrrrr

Wlasnie wrocilam z badania i musze powiedziec ze wypilam gkukoze ze smakiem. :) Nie zartuje. Rano jak wstalam bardzo mi sie chcialo pic a zanim dotarlam do przychodni minelo jakies 1,5 godziny wiec jak tylko dostalam szklanke z plynem to zalowalam ze nie ze dwie :) Calkiem jakbym miala kaca.

hihihi ja umieralam juz z pragnienia i dlatego tak mi latwo weszla ta glukoza,nie wiem dlaczego ale wyjatkowo chcialo mi sie pic

reklama
Do góry