reklama
Dzięki za wsparcie no cóż. Tak widocznie musiało być. Mam już jednego synka to moje drugie maleństwo powiedzcie mi kiedy można się starać znów? Bo od niej się nie dowiedzialam. Mam jakiegoś pecha do ginekologówMogła się ugryźć w język, powiedzieć, że zaleca po poronieniu zrobic diagnostykę progesteronu w II fazie cyklu albo następna ciążę profilaktycznie prowadzić na progesteronie od owulacji. A tak to tylko Ci po emocjach jedzie. Niestety, krwiaki potrafią "pociągnąć" duża ciążę, keidy już progesteron nie ma nic do rzeczy (mnie w 14 TC wypisano ze szpitala z krwiakiem z przestroga, że mam szanse pół ma pół). Krwiaki potrafią się zrobić u pacjentek, które mają bardzo dużo progesteronu. Owszem, ma on działanie lecznicze przy krwiakach, ale niczego niestety nie gwarantuje.
Właśnie zastanawiałam się czy skoro tak mi ta krew leci mocno czy w ogóle coś widziała , do szpitala nie poszłam mam tylko brać to że względu na to że nie mam z kim zostawić synka narzeczony jest za granicą i jestem całkiem sama siostra jedynie przychodzi mi pomóc z małym po szkole . Kazała mi to brać i uważać i tak się zastanawiałam czy mogła przez tą krew niczego nie widzieć.@Werkaxxx I w ogóle nie wiem po co masz brać ten duphaston. Dziwne co Ci powiedziała, może wcale nie jest pewna że tego pęcherzyka nie ma :/ albo nie wierzy, że w ogóle był i chce Cię jeszcze bezsensownie trzymać do następnego USG?
Pokazałam jej wszystkie zdjęcia USG od poprzednich gin. To stwierdziła że ta pani u której byłam w czwartek z krwawieniem napisała że obumarcie płodu zapytałam ja gdzie a ona mówi no jest napisane zatarte echo płodu i tam napisała obok że to jest 6 tc to jej pokazalam przyrost bety od środy do piątku to stwierdzila no to robimy USG skoro przyrosla. .@Werkaxxx I w ogóle nie wiem po co masz brać ten duphaston. Dziwne co Ci powiedziała, może wcale nie jest pewna że tego pęcherzyka nie ma :/ albo nie wierzy, że w ogóle był i chce Cię jeszcze bezsensownie trzymać do następnego USG?
aspekt
Fanka BB :)
strasznie to pokręcone, jeśli chcesz się oczyścić bez szpitala, to duphaston Ci nie pomaga... I powinnaś kontrolować betę, morfologię i crpWłaśnie zastanawiałam się czy skoro tak mi ta krew leci mocno czy w ogóle coś widziała , do szpitala nie poszłam mam tylko brać to że względu na to że nie mam z kim zostawić synka narzeczony jest za granicą i jestem całkiem sama siostra jedynie przychodzi mi pomóc z małym po szkole . Kazała mi to brać i uważać i tak się zastanawiałam czy mogła przez tą krew niczego nie widzieć.
No właśnie żadnego skierowania na betę nie dała a wspomniala tylko że trzeba by było zrobić ...kazała brać mi ten duphaston nic więcej nie powiedziała tylko wizyta kontrolna za tydzień. Masakrastrasznie to pokręcone, jeśli chcesz się oczyścić bez szpitala, to duphaston Ci nie pomaga... I powinnaś kontrolować betę, morfologię i crp
Kropka3333
Fanka BB :)
Jej... Bardzo mi przykro...Hej niestety. Byłam u gina. Ciąży nie ma. Brak pęcherzyka ciążowego. Mam nadal brać duphaston jestem załamana nigdy nie myślałam że to mnie spotka. Stwierdziła że jakby może tamten lekarz odrazu dał na początku ciąży leki może by było dobrze a tak musiało mi brakować progesteronu potrzebnego dziecku .
Dara34
Zaciekawiona BB
9 i 4 lata dziś lekarz się wygadał co będzie.... A miał nie mówić. No, zapomniał. Synek w brzuszku.Kochana rozumiem Cie idealnie.
Moja 4 ciąża wymarzona wyczekiwana.
3 poronienia za mną wiec jestem mama anielskich dzieci.
Gdy zobaczyłam plamienia mega się wystraszyłam i byłam wręcz pewna że mój piękny sen właśnie się kończy.
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło teraz 16 tydzień. Pobyt w szpitalu ponad tydzień czasu nakaz leżenia i wstawanie tylko do toalety. Po wyjściu ze szpitala również polegujacy tryb życia czyli dużo dużo odpoczynku.
Kazda wizyta w toalecie przyglądanie się na papier czy na pewno nie ma plamienia.
Psychika w pewnym momencie siada czekam od wizyty do wizyty.
Ale wierzę że teraz nam się uda że w końcu zostaniemy rodzicami i będziemy mogli tulić dzieciaka w ramionach.
Wiem że masz ciężko ale nie ma wyjścia musisz odpoczywać i mimo wszystko wierzyć że będzie wszystko dobrze ❤❤
Coreczki w jakim masz wieku ?
G
guest-1693758626
Gość
To już duze panienki jak 9 i 4 lata ❤❤9 i 4 lata dziś lekarz się wygadał co będzie... A miał nie mówić. No, zapomniał. Synek w brzuszku.
Gratulacje! Chłopak ❤
reklama
Ogromne gratulacje!9 i 4 lata dziś lekarz się wygadał co będzie.... A miał nie mówić. No, zapomniał. Synek w brzuszku.
U nas też lekarz miał nie mówić, chciałam mieć niespodziankę do samego końca, a już na samym początku się wygadał...