reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie

Ja miałam ale bardziej plamienia takie mocniejsze niż krwawienie. Też nie wiadomo skąd i dlaczego. W końcu na odczepnego mi powiedzieli, że czasem w terminie kolejnej planowej miesiączki tak jest 🤷‍♀️ (bo się termin mniej więcej zgadzał). Trwało gdzieś koło tygodnia i przeszło.
Też tak mi powiedzieli, termin jest zbliżony do miesiączki, ale trwa już tydzień a miesiączki raczej mam krótsze. No nic zostało mi czekać ✊

reklama
Też tak mi powiedzieli, termin jest zbliżony do miesiączki, ale trwa już tydzień a miesiączki raczej mam krótsze. No nic zostało mi czekać ✊
No to tak jak u mnie, zwykle okres trwa gdzieś ok. 4 dni, a plamiłam tydzień, może trochę dłużej. Jeżeli nie widać przyczyn to nie denerwuj się, będzie dobrze :) coś złego byłoby chyba widoczne na usg

Jejku musisz się strasznie denerwować...przykro mi. Najważniejsze że nic niepokojącego nie widzą na USG,jedyne co to odpoczywać no i czekać...Powodzenia!!

Hej dziewczyny, jestem w 7 tyg ciąży, od tygodnia krwawię, na początku było to mocne krwawienie, teraz to bardziej plamienie. Byłam w szpitalu 3 dni, alw zostałam wypisana ponieważ nie znaleźli przyczyn krwawienia, a z ciążą wszystko w porządku. Przyjmuję duphaston 3x1, ale cały czas martwi mnie ta krew... Wizytę mam w środę. Czy któraś z Was może tak miała?
Ja tak mialam, bralam to co ty, i w koncu plamienia minęły.

Do góry