reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok Po Kroku ...czyli Pierwszy Rok Z Zycia Naszych Pociech

ja sie czasem tak wlasnie bawie w "a kuku". Syncio jest juz po pierwsyzm chwyceniu zabawki i nawet wlozeniu jej do buzi, ale to narazie sporadyczne wydarzenia i mysle, ze nadal nieswiadome.

reklama
czesc dziewczyny
tez jestem kwietniowa mama, a dzis moj Kubus konczy dokladnie 3 miesiace
od jakiegos czasu podczytuje was potajemnie, az w koncu postanowilam sie ujawnic :)
tez z malym staram sie jak najwiecej bawic i cwiczyc i widze, ze to daje prawdziwe efekty a do tego maly swietnie sie przy tym bawi (no, chyba, ze akurat nie ma humorku ;))
jedyny nasz problem, to czesta niechec Kubusia do lezenia na brzuszku- jak byl mniejszy robil to chetnie i ladnie podnosil glowke, teraz najczesciej sie wscieka jak tylko go uloze na brzuch i wcale nie chce sie podnosci. Troche mnie to martwi... Czy ktoras z was tez miala taki problem?? Dajcie prosze znac, bo nie wiem co o tym myslec...

witaj dusia... dobrze,ze sie wreszcie ujawniłaś... mój smyk też niechętnie leży na brzuszku nie mówiąc już o podnoszeniu główki... zapraszam na inne wąteczki kwietniowych dzieci 2007

Witam Cie DUSIU bardzo cieplutko. Gratuluje 3 miesięcy :-)Widze ze mamy kolejnego Kubusia :tak: Kubusiow ci u nas dostatek :-D

A moj Kuba tez nie bardzo lubi lezec na brzuszku.....ale zgodnie z zaleceniem ortopedy z uporem maniaka kładę go na nim codziennie. I są efekty: dzisiaj ładnie podnosił głowke :-)

hana, anetka- baaardzo milo was poznac :)
tez mojego Kubale codziennie klade na brzuszku, i staram sie nie zwracac uwagi na jego czeste protesty... ale fakt faktem, ze jak sie porzadnie wkurzy, to trzyma glowe wysoko i kreci nia na wszystkie strony, natomiast jak jest w leniwym nastroju, to sie poprostu kladzie i za chiny ludowe nie chce obracac glowy w lewo
w przyszlym tygodniu idziemy na szczepienie, wiec chce pogadac z pediatra, czy nie trzeba by sie wybrac na jakas rehabilitacje, bo z tego co czytalam z doswiadczenia innych mam, najlepiej zaczac jak najwczesniej

... jak bym widziałą swojego matiego ... jak nerw mu strzeli to macha głową,ze hOOO a jak jest wszystko oki to leży.. piącha w buzię i gada:-):rofl2:

:-DMy tez mowimy do naszego malego KUBALA - wczoraj strasznei sie smialam, bo M do niego mowi: "Ty nie marudz tylko nowe taryfy wymyslaj".....:-D:-D:-D

reklama
Do góry