Kuba tez tak splata rączki i jak go karmię to też mnie trzyma za rękę, albo razem ze mną trzyma butelkę - poza tym ciągnie mnie za bluzkę, łapie za nos, ucho a najbardziej za włosy I na macie upodobał sobie taką żółtą rybkę przyczepioną do podłoża.....przewraca się na boczek i ciągnie ją strasznie
reklama
u nas slinienie tez jest, ale jakos sobie radzimy.
Maluszek zabawki chwyta "nieporadnie" sam, ciagnie do buzi. raczki weklada do buzi non-stop, musze mu kupic jakis gryzaczek. Jak karmie piersia to chwyta moj stanik lub bluzke. Meza chwyta za brode hihi.
Jak mu wloze grzechotke do reki to nia macha. Przekreca sie z brzuszka na plecy, smieje sie na glos i sssstttrrraaasznie duzo gada! szczegolnie rano!
Poza tym lezac na brzuszku glowke trzyma bardzo dlugo w gorze, obraca nia na boki za zabawka, nawet pare razy wyciagna reke do przodu - moze chcial sie przepelznac blizej do zabawki nerd.
A jak jest, najpierw dzidzia siada, czy pelza/raczkuje? Wy podciagcie dzieci juz do pozycji siedzacej, bo mi sie wydaje, ze to jeszcze za wczesnie.
Maluszek zabawki chwyta "nieporadnie" sam, ciagnie do buzi. raczki weklada do buzi non-stop, musze mu kupic jakis gryzaczek. Jak karmie piersia to chwyta moj stanik lub bluzke. Meza chwyta za brode hihi.
Jak mu wloze grzechotke do reki to nia macha. Przekreca sie z brzuszka na plecy, smieje sie na glos i sssstttrrraaasznie duzo gada! szczegolnie rano!
Poza tym lezac na brzuszku glowke trzyma bardzo dlugo w gorze, obraca nia na boki za zabawka, nawet pare razy wyciagna reke do przodu - moze chcial sie przepelznac blizej do zabawki nerd.
A jak jest, najpierw dzidzia siada, czy pelza/raczkuje? Wy podciagcie dzieci juz do pozycji siedzacej, bo mi sie wydaje, ze to jeszcze za wczesnie.
Potwierdzam, mój Patrys też robi postępy książkowe i takie wszystkie jak wasze dzieciaczki + podnosi główkę jak lerzy, normalnie szok, chciałby już siedziec
I niestety przestawił się na większą ilośc pokarmu normalnie wciąga 210ml
I niestety przestawił się na większą ilośc pokarmu normalnie wciąga 210ml
sami
Fanka BB :)
Mona wow już tyle zjada nieźle
A mój synuś jakoś się nie kwapi do siedzenia i ani się nie obraca z plecków na brzuszek ani z brzuszka na plecki mam nadzieje że wszystko jest ok.
A zjada tak mniej więcej 150ml ale to nie zawsze teraz jak są te upały to czasami tylko 100 zje a czasami 120ml.
A mój synuś jakoś się nie kwapi do siedzenia i ani się nie obraca z plecków na brzuszek ani z brzuszka na plecki mam nadzieje że wszystko jest ok.
A zjada tak mniej więcej 150ml ale to nie zawsze teraz jak są te upały to czasami tylko 100 zje a czasami 120ml.
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a moj Julek zaczal ssac smoczek - kupilam mu dzisiaj taki wiekszy i mu sie spodobal - wczesniej mialam taki malutki i wypluwal go
super sobie ssal i od razu grzeczniejsze dziecko :-)
super sobie ssal i od razu grzeczniejsze dziecko :-)
Podziel się: