reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Aniu, ja niedawno gadałam z koleżanką, której szwagierka ma córeczkę starszą od Twojej Lili o całe 2 miesiące i ona dopiero od niedawna wstaje, chodzi trzymana za rączki,a wcześniej przemieszczała się tylko i wyłącznie na dupce.Nie raczkowała wcale.I wszystko z nią w porządku,nic jej nie dolega, tylko rodzice się niecierpliwią, że jeszcze nie chodzi ;-).
A Oliwka ostatnio jak widzi naszego psa,to szału dostaje.Jakby mogła to pewnie pobawiłaby się z naszą Fantą, o ile wcześniej nie zostałaby pożarta w całości (Fanta to bernardyn długowłosy przypominający małego cielaka).Tzn.piesio łagodny jak baranek,a le Oliwka nie jest taka i pewnie spróbowałaby czy da się ogon oderwać,albo uszko wyszarpać.I czy sierść to aby nie ubranko które można ściągnąć.A ja po ostatniej akcji z pudlem mojej siostry,na któym Oliwka sprawdzała te rzeczy i została ugryziona w rękę, nie puszczę jej w pobliże żadnego psa.
Poza tym jak się widzi w lustrze to wrzeszczy 'lala lala lala' a jak już się nie widzi to krzyczy 'papa' i robi papa.
A aktualnie demoluje nam mieszkanie.I całuje Jacka buty bo właśnie przyszedł :-D

reklama
Jakie te wasze dzieciaczki słodkie są:-):-):-)
Oliwka to niezla rozrabiara:-DPrawie jak chłopaczek;-)
Boze jak ja uwielbiam dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzinka, ona zachowuje się jak chłopak i wygląda jak chłopak ;-):-D.Ona to co ja sprzątam godzinę demoluje w 5 minut :no:.Żeby w jej pokoiku był porządek musiałabym tam średnio co 10 minut włazić i od nowa wszystko układać.Więcjest totalny bałagan :zawstydzona/y:

Inna ja juz dawno uznalam, ze sprzatanie w pokoju mojego syna nie ma sensu;-);-)Robie to wieczorkiem i jak nie moge sie ruszyc:-D
A teraz Lolek wali noga po klawiaturze:happy2:
Lolek slicznie spiewa, uwielbia patrzec na siebie w lustrze, wczoraj karmil mnie lyzeczka:-)Coraz lepiej tanczy bez trzymania sie czegos, uwielbia sie tulic, taka mala przylepa:-):-)W demolowaniu tez jest niezly....
No i wlazl dzis na fotel, nie mowiac o wlazeniu na tapczanik a z niego na stol;-)

no to martynka mala gadulka gratulacje:tak::-)
lilka ma juz chlopaka:szok:;-)ekstra i juz rosnie z niej mala flirciara:-):-Dach te wloski sliczna z niej dziewuszka:tak:
oliwka maly lobuziak:-)
karolek to po prostu wszystkich "na glowe bije":tak::-)

Dziewczyny, dokładnie 20 minut temu Oliwka podniosła się, trzymając się nóg mojego ojca, obkręciła się i...RUSZYŁA PRZED SIEBIE z rączkami podniesionymi do góry :szok:.Zrobiła kilka dobrych kroczków :-):tak:.Więc jeśli już się odważyła raz to teraz...Aż nie chcemi się myśleć, nie wiem czy kondycyjnie wytrzymam :no:

Madzia jest prześliczna! Zdjęcie cud - miód. Aż mnie ścisnęło jak zobaczyłam włosy Lilki!! Cudo.A moja Zosia łysolek. Ale za to moje drogie Zofia poszłą na całość i teraz przemieszcza się całkiem sprawnie o ile trzyma coś w rękach:-D Np. swojego buta:-) I chodzi mi taka mała dziecina po mieszkaniu na tych swoich małych pulchnych stópkach...Ech

reklama
Oliwka teraz dopiero da popalic mamie;-);-)GRATULACJE:-):-):-)
Zosia musi super wygladac jak tak drepta:-):-):-)Masz racje Kasiu, widok takiego malego chodzacego szkraba to taki piekny widok, az srece rosnie:-):-)Uwielbiam patrzec jak Lolek chodzi i sie bawi potrafie tak siedziec pol dnia:-):-)

Do góry