reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Moj nie da sobie zajrzec w paszcze ale wiem ze czwórki szły:tak: moze juz coś wyszło:cool2:

Agniesia zęby wychodzą jak chcą:-D:-D:-D i niestety czesto jest tak ze czwórki sa przed 3. Trójki to te oczne podobno najbardziej cierpiące:eek:

Dzieki za odpowiedzi, uspokoilyscie mnie ze to normalne.Nie ma to jak doswiadczone mamuski.Tylko przerazilam sie ze te 3 sa bardziej bolace, myslalam ze gorzej byc nie moze bo z tymi 4 mialam juz niezle przeboje.
To my mamy juz 10 zabali!!!

Ulala to sie zebiska sypia:tak: u nas jest dalej 6, chociaz na dole 2 juz praie sa cale przebite wiec bedzie 8;-) u gory dziasla coraz bardziej spuchniete i az strach sie bac co to bedzie jak wszystkie kly wyjda...wtedy tylko w skarpetkach i bamboszch trza bedzie chodzic:laugh2: (bo mlody jak widzi palce u nog to zabiera sie do gryzienia:laugh2:)

No to nieźle z tymi zębami!! My mamy dopiero 5 i 6-ty zaczyna się przebijać... 4 jedynki, prawa dwójka na górze i zaczyna się przebijać lewa dwójka na dole...coś niesymetryczne to moje dziecko :eek::eek::eek: No i biega raczkując... biega do pierwszego miejsca gdzie można wstać...i stoi ledwo się trzymając jedną ręką, ale puścić się boi... jutro 11 miesięcy :-D

reklama
No to i my dolanczamy do chodzacych maluchow:tak: Alez sie dzisiaj ten moj maly rozszalal!!!!! Normalnie w szoku jestem, bo wczesniej robil 2 kroczki i bach na dupsko a teraz nawet jak sie przewroci to wstaje i do przodu dalej idzie:tak:

Do góry