reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krem z filtrem dla maleństwa z AZS

Temat stary, ale też się wypowiem, może się komuś przyda. Nam dermatolog polecił krem z filtrem 50+ Iwostin. Opakowanie ma 50ml, a cena to około 30zł.

reklama
to i ja sie dorzucę w temacie dla potomnych;)
Skusiłam się jeszcze przed urodzeniem córeczki na "super" krem z firmy Avione (chyba tak się to pisze), kosztował ok 80 zł., a tubka wystarczyłabyna 5 lat! no ale pomyślam, że sama będę używała jeszcze będąc w ciąży, pozatym na buzię zawsze używam filtru 50 latem, więc w ciągu dwóch lat zużyjemy we dwie.
No ale okazało się że krem oparty o super naturalne, mineralne filtry barwi! Pozostawia na skórze biały, jakby odblaskowy odcień a najgorsze to, to że pod wpływem potu spływa i brudzi ubranie. Wyobraźcie sobie jak wygląda dziecko w jasnych śpioszkach ze śladami spływającego makijażu pod szyją, hehe:)
Na szczeście mam go komu sprezentować, więc się nie zmarnuje. Co do jakości - trudno mi się wypowiedzieć, bo nie używałam go więcej. Ale odrdzam, za tę cenę tę jakość użytkowania. Myśle, że kremy które wcześniej wymieniały forumowiczki są dużo lepsze i tańsze.

Do góry