reklama
ulala
Fanka BB :)
Ponieważ zbliża się już czas kiedy powinnam zrobić usg połówkowe, zapytałam wczoraj mojego gina gdzie to zrobić. Stwierdził, że w Krakowie tylko trzy osoby się tym zajmują. Wysłał mnie do dr Agnieszki Nawary-Baran w Volumedzie. Powiedział też, że jeśli ona nie będzie mogła to jest jakiś lekarz na Szczepańskiej (nazwisko chyba na W - wypadło mi z głowy...).
Chciałam Was zapytać gdzie Wy robiłyście to badanie, gdzie go robią najdokładniej, gdzie dodają płytki i zdjęcia :-)
Wiecheć on na kopernika przyjmuje i ferity clinic coś takiego na placu szczepańskim chyba
martha1
Fanka BB :)
w bronowicach przyjmuje switna pani doktor Sagnowska, ale ma tylko gabinet prywatny, przyjmowała kiedys na Żabincu w przychodni ale niestey juz nie
poniewaz mam abonament w scanmedzie wiec moje pytanie przy okazji czy któras z Was moze polecic dobrego lekarz pediatre, najlepiej na Podgorskiej?
poniewaz mam abonament w scanmedzie wiec moje pytanie przy okazji czy któras z Was moze polecic dobrego lekarz pediatre, najlepiej na Podgorskiej?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Najlepszy dentysta dla całej rodziny to dr Mariusz Pytlowany przyjmuje w Centrum Stomatologii Dzeciecej Astrid Lindgren na Siewnej
dziewczyny, przeczytałąm cały wątek.... szukam stomatologa dla mojej córki - Siewna to kawał drogi, Huta też raczej odpada .... dzisiaj po pracy spróbuję odwiedzić Galerię Uśmiechu...
najchetniej na południu Krakowa
czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje ? żeby było porządnie, miło, tanio, z uśmiechem i wogóle :-)
najchetniej na południu Krakowa
czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje ? żeby było porządnie, miło, tanio, z uśmiechem i wogóle :-)
reklama
Podziel się: