ja mam inne zdanie najlepszy dentysta dla całej rodziny to doktor Tomasz Rozwadowski z Galerii Uśmiechu. Wielki plus ma u mnie za to, że sprawił, że mój mąż nie uciekł z fotela dentystycznego. A nawet więcej pozwolił doktorowi Tomkowi sprawdzić zęby w wstawić sobie plombę.
reklama
Witam serdecznie krakowskie mamuśki:-)
Podczytuję Was, zwłaszcza wątek szpitala Kopernika, bo tam prawdopodobnie będę rodzić. Mam termin na 18 października. Ale pytanie moje dotyczy innej kwestii. Mam krótkowzroczność, astygmatyzm i kilka lat temu wykryli mi coś na dnie oka. Tacie mojemu 10 lat temu odkleiła się siatkówka w oku. W związku z tym, że mieszkam w krk dopiero od 3 lat i zazwyczaj swoje okulistyczne sprawy załatwiałam w rodzinnym mieście na Mazowszu mam pytanko o dobrego, rzetelnego okulistę w Krakowie. Chciałabym być naprawdę pewna, że mogę rodzić sn lub bez problemu, jeśli oczywiście będą wskazania dostać skierowanie na cc. Będę Wam wdzięczna za każde namiary. Pozdrawiam![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Podczytuję Was, zwłaszcza wątek szpitala Kopernika, bo tam prawdopodobnie będę rodzić. Mam termin na 18 października. Ale pytanie moje dotyczy innej kwestii. Mam krótkowzroczność, astygmatyzm i kilka lat temu wykryli mi coś na dnie oka. Tacie mojemu 10 lat temu odkleiła się siatkówka w oku. W związku z tym, że mieszkam w krk dopiero od 3 lat i zazwyczaj swoje okulistyczne sprawy załatwiałam w rodzinnym mieście na Mazowszu mam pytanko o dobrego, rzetelnego okulistę w Krakowie. Chciałabym być naprawdę pewna, że mogę rodzić sn lub bez problemu, jeśli oczywiście będą wskazania dostać skierowanie na cc. Będę Wam wdzięczna za każde namiary. Pozdrawiam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Czy któraś z mam korzystała z pomocy pani Ewy przed i po porodzie i może coś o niej powiedzieć? Zależy mi na kompetentnej położnej, ponieważ nie będziemy z mężem chodzić na szkołę rodzenia, a p. Ewa "obsługuje" moją dzielnicę :-)
marta_diabet
Początkująca w BB
Cześć,
z takim problemem chodziłam do dr Agnieszki Walkowskiej-Stós do Medicoveru i byłam bardzo zadowolona z efektów jej leczenia. Grunt to była systematyczność w stosowaniu przepisanych preparatów - wtedy były efekty. Podejrzewam, że gdzieś jeszcze przyjmuje, ale ja akurat miałam tam abonament więc chodziłam do Medicoveru na Ruczaju.
z takim problemem chodziłam do dr Agnieszki Walkowskiej-Stós do Medicoveru i byłam bardzo zadowolona z efektów jej leczenia. Grunt to była systematyczność w stosowaniu przepisanych preparatów - wtedy były efekty. Podejrzewam, że gdzieś jeszcze przyjmuje, ale ja akurat miałam tam abonament więc chodziłam do Medicoveru na Ruczaju.
marta_diabet
Początkująca w BB
Cześć,
ja chodzę do Lexum na Zwierzynieckiej do dr Anny Ligieckiej. Tą klinikę polecił mi znajomy, który miał tam operację na siatkówce i był bardzo zadwolony. Ja z kolei chodzę tam regularnie, bo mam cukrzycę i muszę kontrolować dno oka. W ramach badania dna oka robią kompleksowe badanie oka - ciśnienie, wada wzroku, itp.
ja chodzę do Lexum na Zwierzynieckiej do dr Anny Ligieckiej. Tą klinikę polecił mi znajomy, który miał tam operację na siatkówce i był bardzo zadwolony. Ja z kolei chodzę tam regularnie, bo mam cukrzycę i muszę kontrolować dno oka. W ramach badania dna oka robią kompleksowe badanie oka - ciśnienie, wada wzroku, itp.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: