reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

persefona i bra, obie jesteście laseczki, jakie nadprogramowe kg?, wszystko w brzusio poszło:) i w biuścik.
Nie martwcie się, kilogramy schodza po ciąży szybko..

oczywiście piszę to wciągając lody o smaku latte i czekając na zapiekanki:) które dochodza w piekarniku

Ostatnia edycja:
reklama
Bez obaw dziewczyny:) Też mam 18 na plusie i grubas jestem straszny. I chodzę jak bańka-wstańka. Powoli tracę nadzieję, że szybko się pozbędę tych dodatkowych kilogramów. A najlepsze jest to, że mam wrażenie że nie robi różnicy czy ja jem, czy nie - waga i tak rośnie nieubłaganie:(

wszystkie brzuszki piękne !

Mandzrejczuk- sama to Ty kochana nie jesteś ja co prawda mniej przytyłam ale będę miała co ze sobą robić ojjj będę , założymy sobie potem jakiś wątek wspomagający i dopingujący i na pewno damy radę :tak:

ooo tak i bedziemy wklejac nasze grube brzuchu zeby kazda z nas widziala, ze nie jest sama :-D wkurzam sie, bo cala ciaze nie ialam rozstepow a tu tydzien temu wyskoczyla mi siatka na podbrzuszu....chyba z tego żalu zeżre czekolade :-D

wszystko leży w naszych głowach kochane. można przytyć 20 kg i czuć się dobrze w swoim ciele, a można przytyć 10 i nie móc na siebie patrzeć. e tam stworzymy sobie grupę wsparcia po porodzie i będziemy uskuteczniać aktywny powrót do formy :) przy maluchach to juz siłowni nie będzie trzeba :)

reklama
IMG_1374.jpg

2w1 :-) my dziś

Do góry