reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
mandrzejczuk mój to już nie taki mini:-D

ale tak wogóle wczoraj spotkałam sie z kumpelą jak byliśmy na spacerze.. a nie widziałam jej rok bo była na wakacje w USA a po wakacjach w innym końcu IE w szkole
i teraz przyjechała do domu
i jak się spotkałyśmy zaczęłyśmy rozmawiać.. ta podziwia Viki i wogóle..
a ja jej mówię że znów w ciązy jestem to była w szoku bo nawet nie zauważyła:-D
a jak powiedziałąm że 2 tyg zostały do porodu to była w jeszcze większym szoku:-D

ania narazie mogę Ci pokazać jaki miałam w 31 tc:-) bo mam zapisany tu na bb..
ale żeby pokazać aktualny to moj musi mi cyknąć fotę no i muszę u kumpla na kompa wgrać więc pwnie dopiero jutro najwcześniej:-D

taki miałam 7 tyg temu:tak:dziewczyny już widziały:-p

DSCF4203 (2).JPG

Poziomeczko śliczny brzusio, już leży koło ciebie pewno i się do ciebie błogo uśmiecha:-)
Aina ale z ciebie chudzinka, brzusio zgrabniutki i pewno "wygodny"
Futrzaczku śliczny okrąglutki brzusio
Kamcia z toba nie gadam bo to nie możliwe, drugi bobas a brzuszek jak byś się śliwek najadła:-)

ViKamcia cudownyyy!!!! ale faktycznie malusii, sliczny domeczek :tak: czekam na aktualne fotki:)
ja zaraz mojego męża poproszę o kolejną serię:-)

Futrzaczku rewelacyjny brzusioo;-)

reklama
Do góry