reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

świetne brzucholki, większość z Was już nie ukryje swego stanu :)

Mój jest podobny do Hope.
Jak dla mnie jest duży i widoczny, ale kolega z pracy twierdzi, że oszukuję z tą ciążą (chciałby, żebym od razu wyglądała jak słonica:eek: ?!?), a mój brat mówi, że wyglądam jakbym się mocno objadła... a to znaczy, że mi się nie przyglądali za bardzo przed ciążą haha, bo byłam latem płaska jak deska na brzuchu

najważniejsze, że M widzi różnicę i jest nią zachwycony :-D

reklama
ale macie juz brzucholki :) ja to obserwuje swoj brzuszek i chyba narazie nie widze zadnej roznicy, co prawda mialam juz przed ciaza malenki brzuszek ,pewnie wyskoczy mi niespodziewanie :)

Rzeczywiście mój brzuszek jest już sporawy, ale wydaje mi się, że dlatego iż jest to moja trzecia ciąża i dlatego tak szybko widać już mieszkanko mojego szkraba:)

w kolejnej ciąży tak jak u mnie i np. alex brzuszki szybciej się pojawiają, nie mamy jeszcze zrzucone z poprzedniej ciąży i dlatego hehe :)

A ja ciągle czekam na ten brzuch, bo mnie się wydaje, że go nie ma. Wiem, że może być trochę za wcześnie, żeby był, no ale już bym chciała mieć widoczny!!:)

A wy macie piękne brzucholki:):)

w kolejnej ciąży tak jak u mnie i np. alex brzuszki szybciej się pojawiają, nie mamy jeszcze zrzucone z poprzedniej ciąży i dlatego hehe :)

Dokładnie też mi się tak wydaje:) Choć ja prawie wróciłam do formy sprzed ciąży ale i tak wydaje mi się, że skóra jest bardziej rozciągliwa, bo lekki fałd na brzuszki mi pozostał:)

a mi się nie wydaje...

ja jestem też w 2 ciąży i nie mam wogóle brzucha , co innego spotkałam koleżankę co ma termin tydzień przede mną... i już ma wystający a to jej pierwsza ciąża....:tak:

jej brzuch jest podobny do hope...
a mój .. do mojego na pierwszym zdjęciu;-):sorry2:czyli prawie płaski

reklama
u mnie druga ciąża i też brzucha nie mam. tzn tak jak pisałam kiedyś, jak stanę na luzie przy lustrze to bebech jak cholera ale ja tak miałam ZAWSZE po 1 ciąży, przez ostatnie 4 lata więc dla mnie się nie liczy. Jak stanę normalnie czyli tak jak zawsze chodzę, na brzuchu wciągniętym - napiętym to tylko trochę nad kością kuleczka ale w ciuchach nikt się nie domyśli jeśli nie wie.

Do góry