reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Ilonka pokaźny brzusio ŚLICZNY:tak:

Ania rozstępy to sprawa genetyczna,moja mam przytyła w obydwu ciążach po 30kg i nie ma ani jednego:confused: Jak masz mieć to będziesz miała a kremy przyspieszają tylko proces jaśnienia rozstepów:*

Powiem wam że mi też ciężko się z nim rozstawać bo się już przyzwyczaiłam że go mam:-D
To prawda że pewien etap się kończy ale zaczyna się nowy jeszcze bardziej fascynujący a kopniaki zastąpi pierwszy uśmiech,pierwsze gaworzenie ,kroki...

Ja mimo, ze nie moge sie juz doczekac swojego prawie plaskiego :-D brzucha sprzed ciazy to wiem, ze bede naprawde za nim tesknic, a szczegolnie wlasnie za tymi kopniakami i ruchami, za tym, ze cos tam siedzi, ze zawsze odpowie na twoj dotyk czy slowo, ja mam straszny odruch niekontrolowany dotykania i glaskania brzucha, bo tAM siedzi moj synus, a potem? Potem juz bedzie pusto...
No ale ja sie dopiero rozkrecam, wiec mysle ze tak jeszcze ze 2 razy uda mi sie przezyc ten stan :tak:

Dzień dobry.
Mój brzuszek z 36 tygodnia, zdjęcia sprzed 5 minut...
P070411_09.00.jpgP070411_08.59[01].jpg

karolka - super okrąglutki brzusio :-)

Ja już dawno zdjęć nie robiłam. Jesteśmy umówieni na sesję, ale ciągle przekładam, jakoś brak mi weny, ale że to znajomy, to może się w końcu zmobilizuję ;-)

reklama
Do góry