reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Mandrzejczuk jak zwykle pięknie wyglądasz :) ale Ty chcesz chyba lanie za tą cienką krótką kurteczkę!!! Zdrowe już masz nerki ?!

dzieki dziewczyny, ja juz pisalam wczesniej, ze moj piesek zawsze musi sie do zdjecia wpizdzic :-D
Jolek u mnie dzisiaj tak goraco, ze dzieci to na krotki rekawek smigaly, a ja mialam jeszcze podkoszulke, bkuzke na rekaw 3/4, sweterek i bezrekawnik wiec i tak zgrzana bylam, a nerka juz nie boli, z reszta nie bolala mnie od przewiania jak sie okazalo tylko ten zastoj moczu to niby normalna rzecz w ciazy ;-)
No i jak juz o kraglosciach mowa to od poczatku ciazy przywalilo mi 10cm w biuscie :szok: czyli o cale dwa rozmiary i nie powiem to jedyne kraglosci, ktore mam nadzieje, ze mi po porodzie zostana :-)

Ślicznotki z Was a jak pourastałyście!!:-D

A to my z ostatniej chwili 3kg na plusie i 125cm
35 062.jpg

reklama
Do góry