reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Mandrzejczuk super brzuchol;)

salsera super sesja brzuszek cudny:)

Co do rozstepow to zadnych nowych nie mam, sa tylko te co kiedys wyskoczyly po schudnieciu
Jesli chodzi o wage to 9kg na plusie tez jakos poszlo mi 4 kg w miesiac no i 105cm w brzuszku

reklama
salsera hehe ty przepraszasz, że dużo zdjęć wrzucasz? toć my wszystkie tutaj tylko czekamy aż ktoś coś wrzuci, a im więcej tym lepiej :) fotki świetne, sama wyglądasz kwitnąco, naprawdę bardzo ladnie no i gratuluję 100-go centymetra ;)))

Hope dzięki za pocieszenie:):)

Salsera zdjęcia prześliczne tak jak i brzusio:):) masz ochotę to wstaw więcej....zdjęcia brzuszków można oglądać i oglądać i oglądać... :)

mandrzejczuk - przepięknie wyglądasz :-)

salsera - super sesja, piękny brzusio :-)

A u mnie juź ponad 12 kg na plusie i ok 118 cm w brzuszku, ale ja ogólnie duża jestem ;-)

paula masz bardzo zgrabny brzuszek! no i cała jesteś laska!:-) 9 kg w brzuszku tylko

ypra, co masz w avatarze- bo tak się zastanawiam od jakiegoś czasu- jakieś kwiatki?

jaipur - zapomniałam odpisać :zawstydzona/y:, to są storczyki :-) Najpierw bratu spodobały się te kwiaty, potem zaraził mamę, a na końcu mnie ;-)

reklama
Mandrzejczuk, Salsera piękne jesteście i takie zgrabniutkie... Ja jak policzyłam to mi wychodzi prawie 20 na plusie (pocieszam się tylko tym że zaczynałam z dość niską wagą), ale jeszcze ok 7 tygodni... Popadam w straszne kompleksy... Och...

Do góry