reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

No to sama jestem sobie winna, ten mój głupi upór, i nienawiść do staników w domu ja siedzę to najwygodniej mi bez stanika i teraz mam za swoje, no ale człowiek uczy się na błędach.
Jaipur ja nie mam zaróżowionego brzucha ale mam ciągłe uczucie napięcia skóry.

reklama
ja też nie mam zaróżowionej skóry

a jesli chodzi o staiki to ja nawet w staniku śpię.. bo jak tylko mnie D dotknie przypadkiem to az mnie drażni tak że bym go z sypialni wyrzuciła:-p

jaipur mój brzuszek nie jest zaróżowiony, kolor bez zmian. może twój faktycznie bardzo juz się naciąga i to dlatego- smaruj go kochana smaruj ;)))

Ja mam brzuch napiety bardzo ale na razie rozstepow nie widze.
Piersi jakby sie jeszcze nie zmienily, nie urosly ani nie sa twarde.
Oczywiscie wszystko sie pewnie zmieni jak mleko naplynie. Wczoraj jednak kupilam biustonosze do karmienia i licze na to ze biust sie potem w nie zmiesci:-)

Pieknie! Tez sama sobie biedy narobilam, tez chodze w domu albo bez stanika albo w sportowym i co? Na prawym cycku pod sutem mam 2 fioletowe rozstepy :-:)-:)-( co prawda sa cieniutkie i jak sie wybiela to beda niewidoczne ale jak sie rozszerza? Ja ich nie chce pol wieczora przeplakalam...

jeszcze mi mąż powiedział ,że mam od dawna taki różowy brzuszek:-D świetnie.
Smaruje się obowiązkowo 2 razy dziennie, a nawet częściej, zobaczymy co to da.Piersi od miesiąca pakuje już do stanika do karmienia,jeden kupiłam w rozmiarze większym niż ten ciążowy i już się wypełnił:/ Dobrze, że są jeszcze dwa za duże, może starczą na karmienie. Spać nie mogę w staniku, uwiera mnie wszystko, więc zawsze śpimy bez niczego.

mandrzejczuk, pod nie nad, zawsze jakaś pociecha;-)

Dziewczyny ja na razie nie mam żadnego rozstępu. Ale od tygodnia wzięłam się za smarowanie oliwką dla dzieci (kupiłam J&J z aloesem) i smaruję brzuszek, uda,boczki i piersi po każdej wieczornej kąpieli. Brzuszek mam spory,ale piersi urosły nieznacznie-także mieszczę się w r.B:zawstydzona/y:A co do wagi to ostatnio przez 2 tygodnie przytyłam tylko 300g. Moja gin spytała mi się czy straciłam apetyt?:-) Ale ja jem normalnie. Policzyłam,że od początku ciąży przytyłam 7,8 kg-to chyba nie tak źle,co?

Ja tylko otworzyłam oczy i od rzau sprawdzałam czy rozstępy dalej są takie same, miałam nadzieję że może znikły przez noc ale nic z tego, no ale większe też się nie zrobiły.
Mandrzejczuk trzymaj się i nie płacz nic to nie da pocieszaj się że pod sutkiem, ja mam znajomą która ma cały dekolt w rozstępach wygląda strasznie, a od spodu pod ubraniem nie widać

kochane niestety jesteśmy juz na takim etapie ciąży, że coraz więcej z nas może zacząć narzekać na rozstępy... niestety :(

reklama
Ja na razie nic nie mam choc wystraszylam sie bo na brzuchu pojawilo sie cos jakby rozstepy. Na szczescie zaraz zniknelo.. to tylko efekt mojego drapania, bo niestety swedzi mnie wszystko.
Kurcze mi piersi jeszcze nie urosly. W sumie sa tak duze, ze wystarczy, ale ciekawe kiedy poczuje jakas zmiane, czy dopiero jak sie malenstwo urodzi i mleko naplynie?
Ciekawe czy to smarowanie ciala daje jakis efekt, czy tez jest tak, ze ktos ma tendencje lub nie...

Do góry