reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Śliczne macie brzuszki kobitki. Ja powoli na swój patrzeć nie mogę bo ciężko :( Na wagę też już nie wchodzę bo się załamałam u lekarza bo jak rano przed wizytą się zważyłam w domu to miałam niecałe 10 na plusie a u lekarza 12... Coś duża ta różnica. Ale powiedział, że nie ma dramatu tylko potem więcej się namęczę ze zrzuceniem. Jak sobie policzyłam to mi wychodzi, że jeszcze chwila i dojdę do 20% zwiększenia wagi ciała od początku ciązy :((( Dziwić się, że kręgosłup płacze.

Za to ja wam zazdroszcze bardziej pokaznych brzuszków :) malo kto wierzy,że to już 30 tydzien hehe ale jeszcze mogę spokojnie buty ubierać choć już zmieniam kozaczki na półbuty :)

tasiaczek ja tez taki miałam w 1 ciąży:-D:tak:
w 2 już szybciej rośnie choć i tak wolno:-p
fajnie jest mieć mały brzuszek..
ja chciałam wiekszy żeby urósł bo tez mi nie wierzyli ąz do końca 8 miesiąca
a teraz wolę jednak mniejszy:-p

ilonka super pokaxny brzuszek:tak:

Dziewczyny piękne brzuszki, jak miło popatrzeć.
Ciekawi mnie jak się ma statystycznie wielkość brzuszka do wielkości dziecka, bo patrząc na niektóre z was nie widzę związku :-)

reklama
Dziewczyny piękne brzuszki, jak miło popatrzeć.
Ciekawi mnie jak się ma statystycznie wielkość brzuszka do wielkości dziecka, bo patrząc na niektóre z was nie widzę związku :-)

chyba żadnego związku to nie ma:-p
wielkość brzuszka zależy od ilości wód płodowych , od ułożenia dziecka...
hmmm
napewno nie od wielkości dzidziusia:-p

sama nie wiem jeszze od czego:-D

Do góry