reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Lepi ale masz ciemna kreche pod pepkiem! Wlasnie zauwazylam, z eu mnie tez pod pepkiem jest ciemniejsza i grubsza niz nad pepkiem :-D ale brzusio masz sliczniutki, taki zgrabniutki i okraglutki i swietna wiosenna bluzeczka ;-)

reklama
Mandrzejczuk - mam na sobie pas ciążowy - noszę do różnych bluzeczek, które już się unoszą i stają za krótkie - wg mnie to jeden z lepszych moich nabytków w czasie ciąży, jestem bardzo z niego zadowolona :) /mam dwa różne, więc prawie do wszystkich bluzek mi pasują:tak:/

Dziś świętujemy nasz 30tydzien :) a oto domek mojego Maleństwa :happy: 303.jpg301.jpg302.jpg

Jaki fajny malutki, gdzie ty nosisz to dziecko. Aż trochę zazdroszczę bo większy brzuchol fajny, ale przy przewracaniu się z boku na bok to jak worek pyrów dodatkowy :-)

reklama
tasiaczek, ładna figurka:) brzuszek na razie schowany troszkę więc nie będę się o nim wypowiadać.Ale słodko taki mini mini:)

Do góry