reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Ewelina super ten brzusio, taki zgrabny, fajny.
Ja tez czuje sie dobrze z brzuszkiem choc faktycznie roznie bywa z ubieraniem butow. Musze usiasc na schodach czasami. Zastanawiam sie ile mi jeszcze przybedzie przez te nastepne 11 tygodni :)

Ewelina - śliczniasty brzucholinek , co do zakładania obuwia hmmm... ja kozaki juz pochowałam bo to moja zmora tej zimy więc juz je schowałam żeby na nie nie patrzeć zakupiłam w tamtym tygodniu adidaso-trampki i jest o niebo lepiej ale oczewiście jak to po zmianie kozaków na coś lżejszego obżarły mnie :/

Ginka tylko powiedziała że za dużo kg przybieram... Przed ciążą ważyłam 66 a teraz mam 75 ;/ i że to niby dużo. Cukier z poprzednich badań był w normie, a teraz mam zrobić glukoze za 3 tygodnie - moim zdanie to o diecie powinna decydować dopiero po wynikach, bo jak teraz zaczne jeść inaczej znowu co innego wyjdzie. Chyba, że robi sobie ze mnie królika doświadczalnego i chce sprawdzić czy dieta białkowa nie pogorszy mi innych wyników...

Ewelinka sliczny brzuszek, chyba podobny do mojego. mamy dokładnie ten sam wiek ciąży i widzę że Ty chyba tez masz przepuklinę pępkową?(twierdze tak na podstawie pępka wystającego tylko górą, bo tak mi pani dr powiedziała)

:) No ten pepek to mi tak jakos smiesznie wystaje :) wlasnie gora tylko hehe XD

Ewelina śliczny brzucholek
Ania jaki nieśmiały ten twój domek, Możesz coś jeszcze napisać o tej przepuklinie co ci ginka powiedziała bo mi też pępek tylko górą wystaje, ale moja położna nie zwraca na to uwagi.

reklama
Do góry