reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

każde wytłumaczenie dobre heh ;0))) ja nawet dzis kupiłam nową wagę, bo poprzednia się zepsuła, ale póki co nie wyjęłam jej jeszcze z opakowania... postanowiłam zważyć się rano, na czczo ;) iluzja niższej wagi ;)))))

reklama

oo zginął mi cytat:eek:

bra , no po prostu.., zawsze jak jerdziemy do pl to ja wracam jak pączek:-D
a późńiej to \ew mnie w kilka dni schodzi;-)
bo inny klimat , inne jedzenie... inna woda..
i człowiek nie tyle co tyje , ale puchnie:tak: a jak wraca do swojego klimatu , jedzenia i przyzwyczajeń to wraca do normy
2 lata temu na weselu siory ja to miałam tłuszczu wszędzie i np jak przyleciałam w jeansach , to wracając po 2 tygodniach już się w nie nie mieściłam:szok: a tydzień po tym jak byłam u siebie znów załozyłam je bez oporów:sorry:
hehe

Koniczynka, Kamcia, Aaniaap, Ania2009, pieknie wyglądacie w ciąży, wyraźnie wam służy, aż miło popatrzeć :-)
Kamcia ale biust to ty masz że hoho, jako pamiątka po ciąży to ci chyba garb zostanie :-D;-)

ja tez jestem po porannym ważeniu i z 48 kg wyjściowych jest 53,6 kg obecnych. czyli 5,6 kg do przodu ;//////// A gdzie tu dalej przy moich 160 cm w kapeluszu ;)

ilonka właśnie zauważyłam, że Ty juz 27 tydzień zaczęłaś :) wow :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja jeszze niedawno odliczalam niecierpliwie zas do 12 tyg, potem do 18, a tu juz 25 tydz. zaraz bedzie 28, 30 i bach porodowka :-D leci ten czas jak szalony,
mi sie chyba macica sporo podniosla, bo czuje ruchy 2 palce nad pepkiem, maly mnie z dyski wali, bo wczoraj na usg ulozenie posladkowe bylo

Do góry