reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

koniczynka- dorodny masz już brzuszek, taki krągły ,super.
poziomki gratulacje z okazji 2kg,nie dodałaś ,że to maluchy przytyły a nie Ty:-p
Kamcia, - nie szpanuj tym biustem:-D Co do brzusia,to faktycznie już coś się rysuje:)
aniap- małe jest piękne:) poczekaj aż Ci nagle wyskoczy to się zdziwisz hi hi
ania2009- zgrabny masz brzuszek, taki w sam raz,jeszcze pewnie nie ciąży a już możesz zbierać przywileje ciążowe :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dawno tu nie zaglądałam, bo niestety - czas sesji :crazy: Moje maleństwo to odczuwa i silnie kopie jak przyswajam wiedzę:-p ale wyobraźcie sobie co jest podczas egzaminu:szok: No ale muszę przez to przebrnąć, bo na razie nie miałam żadnej taryfy ulgowej.
A co to tematu - coraz fajniejsze te nasze brzucholki :rofl2:
Ja ostatnio się zaniepokoiłam, bo przez tydzień przytyłam 700g :eek: ale na szczęcie od początku ciąży to dopiero 3kg - to chyba nie tak źle:happy:
Aha i najważniejsze - w poniedzialek mam umówione USG 3D u znajomego gina mojej siostry. Mam nadzieje, że powie mi więcej szczegółów :tak: pozdrawiam mamusieńki i te brzucholki śliczne

persefona....3kg?:szok: to bardzo malutko - ja przytyłam tyle tylko w I trymestrze :szok: a teraz to mam juz z 9 na plusie :wściekła/y:
a tak w ogóle to powodzenia na egzaminach!

Kamcia ale cyce to Ci urosły:szok: brzusio rośnie szybciej niż z Vi:-)
no trochę szybciej .. z Vi taki miałam w połowie 8 msc:tak:

a cyce to nie mów:confused2:

Koniczynka duże mieszkanko ma Twoje maleństwo, w przeciwieństwie do Kamci. Jak się nieraz patrzy na takie małe brzuchy, to aż ciężko siobie wyobrazić gdzie tam jest dziecko. No ale kamcia Twój biust nadrabia za brzuch zdecydowanie :)
oto my kilka dni temu
Zobacz załącznik 322086
bra ma rację .. niewiele większy od mojego , ale za to jaki śliczny:-)
słodki brzuszek

persefona....3kg?:szok: to bardzo malutko - ja przytyłam tyle tylko w I trymestrze :szok: a teraz to mam juz z 9 na plusie :wściekła/y:
a tak w ogóle to powodzenia na egzaminach!

gag ja tez przytyłam 3 kg jak narazie:-D doszedł mi 1 w pl .. ale już go nie ma:-) zawsze jak jestem w pl to lekko się obżeram i mi się przybiera , a jak wracam to wszystko wraca do nomy:-D

kamcia- ty weź mi powiedz dziewczyno jak to możliwe, że już nie masz tego kilograma z Polski ;) bo ja sie boje wejść na wagę... ;) poległam juz nie raz na polu bitwy chcąc zgubić co nie co ;/ ;)

kamcia ty to córę gdzie schowałaś bo nie brzuszku aniap ty też nie wiem gdzie te wasze dzidziole sie mieszcza ja mam taki ogromniasty żeaż strach :/

Kamcia, Aniaap, ja nie wiem gdzie Wy te dzieci nosicie... Śliczne malutkie brzuszki:) Dobrze, że znamy się tylko wirtualnie, bo gdybym w rzeczywistości miała obok Was stanąć, to wyglądałabym jak wieloryb...

tez bym miała opory :) dziś wogóle smutno mi sie zrobiło , kiedy dojrzałam swoje boczki i tłuszczyk spod staniczka. ja naprawde boje się wejśc na wagę ;)

reklama
tez bym miała opory :) dziś wogóle smutno mi sie zrobiło , kiedy dojrzałam swoje boczki i tłuszczyk spod staniczka. ja naprawde boje się wejśc na wagę ;)
Ja też się boję wejść na wagę, zrobię to dopiero w poniedziałek na wizycie.... No nic w maju będziemy się martwić z tym zrobić... Tak sobie czasem myślę, że to może dobrze że przybrało nam się trochę więcej :-D bo maluszkom cieplej i bardziej miękko w naszych brzuszkach....;-)

Do góry