reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oj Hope rób tu zdjęcie brzuszka i nie marudź..
a nie pieska nam pokazujesz..
psa to już Twopjego widziałysmy
nie obijjaj się
a nie pieska nam pokazujesz..
psa to już Twopjego widziałysmy
nie obijjaj się
maksymilianowaMama
Początkująca w BB
Tak patrze na Wasze brzuszki i myślę sobie, że ja prawie nie mam zdjęć swojego inkubatorka.
Mąż się nie kwapi więc skoro już jestem całkiem "duża" to może zaciągnę go na profesjonalną sesję zdjęciową do jakiegoś zakładu foto. Raz a porządnie i będzie ładna pamiątka. Jak coś będę miała to się pochwale.
A co do wagi w 10 tygodniu ważyłam 57,4kg w 15 tyg. 58,5kg w 18 tyg. 62,9 a w 22 tyg. 65,2 trochę za dużo i za szybko mi te kg przybywają ostatnio za mało ruchu za dużo pączków od teściowej. Muszę chyba przejść na dietę MŻ :-)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3s8fwe8fjgjge.png
Mąż się nie kwapi więc skoro już jestem całkiem "duża" to może zaciągnę go na profesjonalną sesję zdjęciową do jakiegoś zakładu foto. Raz a porządnie i będzie ładna pamiątka. Jak coś będę miała to się pochwale.
A co do wagi w 10 tygodniu ważyłam 57,4kg w 15 tyg. 58,5kg w 18 tyg. 62,9 a w 22 tyg. 65,2 trochę za dużo i za szybko mi te kg przybywają ostatnio za mało ruchu za dużo pączków od teściowej. Muszę chyba przejść na dietę MŻ :-)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3s8fwe8fjgjge.png
Ostatnia edycja:
No z goleniem to się robi kłopot na oko się golę, a co nie dogoli się to i tak nie widzę więc co tam, najgorzej jak coś pominę a potem mnie łaskocze. Ubieranie do pracy też jest problemem, bo muszę obowiązkowo mieć rajstopy czarne, tylko że ja jestem sama w domu przed pracą i coraz trudniej mi je ubrać, bo ręce jakieś za krótkie mi się zrobiły, śmieję się że jeszcze trochę, a będę wstawać o 5 jak P wstaje, aby mi je ubrał i już potem będę spać w rajtkach, Po za tym od tych rajtek mnie brzuch cholernie swędzi.
sroczka24
Zaangażowana w BB
kamcia paulineczka gdzie Wy chowacie te maluszki?? na mnie moj R mowi m&m-s (zolty na dodatek bo ma orzeszka w srodku czyli ten glupszy.. :/) pieknie wygladacie
persefona mandrzejczuk kochane brzusie, pieknie rosna
hope popieram kamcie, nie len sie chcemy zobaczyc brzuszek
Moze sie zmobilizuje i cos cykne.. bylismy dzis na badaniu i troche zmeczona jestem..
persefona mandrzejczuk kochane brzusie, pieknie rosna
hope popieram kamcie, nie len sie chcemy zobaczyc brzuszek
Moze sie zmobilizuje i cos cykne.. bylismy dzis na badaniu i troche zmeczona jestem..
sylwia_
Fanka BB :)
Hope - niezle futro miedzy nogami masz
sliczny szczeniaczek
dziewczyny, slodkie brzuszki, widac na nich jak szybko czas leci :-)
sliczny szczeniaczek
dziewczyny, slodkie brzuszki, widac na nich jak szybko czas leci :-)
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Dobry wieczór
pamiętacie mnie ? czy juz zapomniałyście
:-)
co tam u was?
omineło mnie coś
zaraz siąde i wszystko nadrobie :-)
tylko zjem pierożki;D
:-)
a teraz się pochwale Zobacz załącznik 319404
tak wyglądamy sobie. 21tc