reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

paulineczka, ale masz malutki brzucholek, zgrabna laseczka z ciebie!
mandrzejczuk twoja brzucholinka jest juz całkiem sporawa, ale jest tak słodka , że można ja oglądac bez przerwy :)
persefona, twój brzuszek faktycznie jak nie rósł to nie rósl, a jak juz wystartował, to nadrobił zaległości:)

reklama
ViKamciaG, paulineczka faktycznie malusie te wasze brzusie ale słodziusie ;-) widać taki wasz urok ja w ciąży z Mili do końca 5 miesiaca to w ogóle brzucha nie miałam ale to tak że mój mąż to mnie wysyłał do lekarza czy ody na pewno jeste wszystko dobrze bo ja przecież brzucha nie mam :-Dpóźniej nadrobiłam, teraz już jest większy

persefona
hahaha rzeczywiście jakbyś tam piłkę włożyła :tak: super!

mandrzejczuk wow śliczny duży brzuszek

dopiero jak tak każda wkleja zdjęcia to widać jak to każda ciąża i każdy brzuszek jest inny, ale wszystkie śliczne chowające nasze skarby

paulineczka, ciesz sie malutkim brzuszkiem, ma mnóstwo zalet:)

persefona, slodka piłeczka::tak:

mandrzejczuk, gratuluje setki:-)

a ja dzisiaj nareszcie się zmierzyłam:-) 87 cm, niewiarygodne ale urósł mi chyba z 10cm w ciągu ostatnich 2 tyg.Także już jest :)))) co mierzyć:happy2:

Ostatnia edycja:
Mandrzejczuk piękny jest ten Twój brzuszek:)

Kurde mój widzę,że też rośnie szybko, widzę po spodniach ciążowych. Przy moich skłonnościach do tycia sądziłam,że szybciej w udach z nich wyrosnę bo były takie w sam raz a w brzuszku dużo za duże a teraz patrzę że jeszcze trochę i w brzuchu nie wejdę:(

Paulineczka śliczny malusi, ale już widać że teraz zacznie się powiększać
Perfesona no jaka okrągła piłeczka
mandrzejczuk gratuluję 100 ciekawe ile jeszcze urośnie

Paulineczka faktycznie nieduży brzuszek masz, ale za 6 tygodni obwód może się zmienić gwałtownie i kto wie do ilu cm dojdziesz ;-)

Perfesona no piłeczka jak nic, chociaż wolałabym arbuza, przynajmniej da się zjeść ;-):-)
Mandrzejczuk prawdziwie ciążowy brzuszek, 3 cm większy od mojego :-)

Kamcia Paulineczka szczeże wam można pozazdrościć ja już nie mogę skarpet założyć bez wysiłku:baffled:

Persefona śliczna piłeczka

Mandrzejczuk u nas 118cm czekamy na Ciebie:-p

Hope a gdzie twoje foty??

Poziomeczki nie mogę, ciągle jem, nie mam czasu na zdjęcia a poza tym ciągle między nogami mam lokatorów :-p:-D

O taki mam widok z góry :-) lustrzyca w pełni, golenie na lusterko :-p

siusiol.jpg

reklama
Do góry