reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

dzięki dziewczyny za miłe słowa :-) również odnośnie sukienki ;-)

wow!!! ale te nasze brzuszki sa różne - jedne wieksze, inne mniejsze, jedne "czubiaste", inne bardziej zaokrąglone....ale wszystkie suuuper! (bra, patyczek, salsera, ewcia, bubbless - mam nadzieję,,że zadnej nie pominęlam) tylko az trudno uwierzyć, że wszystkie jestesmy mniej wiecej na tym samym etapie ciąży... ;-)

bra.....zazdroszczę Ci,że możesz chodzić w takiej seksownej bieliźnie - ja niestety ze względu na wciąż powracające infekcje skazana jestem na bawełniane gacie....buuuuuu :-( a tylko od "okazji".... zakładam seksi bieliznę ;-)

bubbles....fajne te Twoje szkraby...i ten w brzusiu i ten poza nim :-)

ewcia....to już 100!:szok: a ile miałas na starcie? swoja droga ciekawe ile ja teraz mam - musze się zmierzyć...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
To ja idoc sladami bodajze joli wstawiam nasze dwa ciezarne brzuszki moj i mojego P:) Zdjecia robione na lezaco, moj P. sie troszke wypiął:):laugh2:

Załączniki

• PC101244.jpg
    PC101244.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 72
  • PC101245.jpg
    PC101245.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry