reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Lepi, Poziomki Adeczka śliczne brzuszki i rosną w oczach --> zwłaszcza Twój Poziomki:-)

A to Mój brzusio 22 tydzień:happy:
22 ty.jpg222.jpgSAM_0685.jpg22.jpg

reklama
Misia,ale piłka(bo piłeczka, to trochę nie ten kaliber).Słodka.Jak i mamusia.
Czy mi się wydaje,czy nie rośnie już jakoś znacznie?

Poziomki, jak zwykle zaśliniłam sie widząc Twoj rozmiar brzuszka,to mój ulubiony jest! i w nim dwa bobasy, normalnie odlot.

Adeczka i lepi, ciąża Wam służy dziewczyny:)

a ja sobie strzelę fotę na 25 tydzień, a co:p jeszcze tylko tydzień.

Ostatnia edycja:
Śliczne brzuszki, piękne mamusie, nie sposób wybrać najładniejszy :-)

Będę musiała chyba pyknąć coś dla odświeżenia, przed chwilą mierzyłam obwód bandziocha, 99 cm :szok: Skąd, jak, centymetr się zepsuł!!

Skurczył...? :sorry:

Misia sliczny brzusio okraglutki :)
hope a ile bylo ostatnio ?? Moze Ci sie zmierzylo w innym miejscu, albo wtedy mialas wzdety :-)

reklama
Misia slicznie wug:tak:ladasz:) ciaza Ci sluzy:)

Daria super pomysl:) widze,ze nie potrzebujesz sesji u forografa bo sama pradzilas sobie swietnie:) piekny brzuszek a sesja....
ja tez taka chce

Do góry